|
| Vandbakkelser Fra : Martin Andersen |
Dato : 22-04-03 22:13 |
|
Hvordan er det med vandbakkelser efter de er bagt? Må man godt komme creme
eller flødeskum på med det samme eller skal de stå og hvile
| |
Peter W. Bosse (23-04-2003)
| Kommentar Fra : Peter W. Bosse |
Dato : 23-04-03 04:45 |
|
"Martin Andersen" <15andersen_I_HATE_SPAM@telia.com> skrev i en meddelelse:
> Hvordan er det med vandbakkelser efter de er bagt? Må man godt komme creme
> eller flødeskum på med det samme eller skal de stå og hvile
De skal lige blive kolde først, det siger jo sig selv! )
Sikket et spørgsmål! ))))))))))) ha-ha!
Er det ikke onsdag..? - så kan jeg vist godt sige, ha' en Go' Weekend!
--
Mvh.
Peter W. Bosse
This a day to be celebrated. Think I'll go out for a pint tonight!
- Cheers, and bottoms up!
| |
Mette Nylander Sørup (23-04-2003)
| Kommentar Fra : Mette Nylander Sørup |
Dato : 23-04-03 09:08 |
|
> De skal lige blive kolde først, det siger jo sig selv! )
>
> Sikket et spørgsmål! ))))))))))) ha-ha!
>
> Er det ikke onsdag..? - så kan jeg vist godt sige, ha' en Go' Weekend!
>
> --
Hr. Bosse
Jeg synes, det er på tide, du tillægger dig et andet tonefald. Hvad med at
tale til folk, som du selv gerne vil tiltales. Hvis du finder spørgsmål
banale eller lignende, så tie hellere. Det er ikke god netetikette at gøre
nar af folk.
Mvh.
Mette Nylander Sørup
mette@countryfan.dk
| |
Bolette Nielsen (23-04-2003)
| Kommentar Fra : Bolette Nielsen |
Dato : 23-04-03 12:49 |
|
Hej Mette
"Mette Nylander Sørup" <mette@countryfan.dk> skrev i en meddelelse
news:3ea64a54$0$24629$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Det er ikke god netetikette at gøre
> nar af folk.
Nej, det synes jeg eller ikke, men efterhånden har vi nogen stykker herinde
( desværre ), som åbenbart ikke kan lade vær', men hvis vi en gang for alle
vælger at overhøre dem, og lade vær' at kommentere deres indlæg, så holder
de vel op, om ikke andet får de i hvert fald ikke respons tilbage.
Mange hilsner fra
Bolette ( der udemærket ved der nok skal komme negative kommentarer til
dette indlæg )
| |
Bolette Nielsen (23-04-2003)
| Kommentar Fra : Bolette Nielsen |
Dato : 23-04-03 12:53 |
|
"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> skrev i en meddelelse
news:b85uqd$1aql$1@news.cybercity.dk...
> Nej, det synes jeg eller ikke,
Ups, der skulle selvfølgelig stå "heller ikke"
Bolette
| |
Ukendt (24-04-2003)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 24-04-03 23:43 |
|
Hej Peter!
Bedre at du er aktiv...TAK for det, og meget bedre end at du bliver passiv!
Du læses her med fornøjelse, selv når du skejer ud....for nu kender jeg dig
jo efterhånden......
Tak for dine altid teknisk kvalificerede indlæg, som er så meget mere
sigende end meget andet af det pladder der formidles....sagt af een, der nu
holder sig på sidelinien af træthed af gentagelserne (og også kan
bage).....men du skal hermed have min uforbeholdne støtte for kvalitet og
vedligehold...og med i aftenbønnen kommer også Hr. Jan Bøgh... I er to gode
støtter for vildskaben og fornuften her i NG....ordenen må i slås om...hi hi
Mvh.
H.
| |
Bolette Nielsen (23-04-2003)
| Kommentar Fra : Bolette Nielsen |
Dato : 23-04-03 12:51 |
|
"Martin Andersen" <15andersen_I_HATE_SPAM@telia.com> skrev i en meddelelse
news:gfipa.2691$mU6.5935@newsb.telia.net...
> Hvordan er det med vandbakkelser efter de er bagt? Må man godt komme creme
> eller flødeskum på med det samme eller skal de stå og hvile
Hej Martin
Jeg ville vælge at lade dem køle af først, men det plejer ikke at tag så
lang tid.
mange hilsner fra
Bolette
| |
Ruth Nielsen (23-04-2003)
| Kommentar Fra : Ruth Nielsen |
Dato : 23-04-03 13:35 |
|
> "Martin Andersen" skrev i en meddelelse
> > Hvordan er det med vandbakkelser efter de er bagt? Må man godt
> >komme creme
> > eller flødeskum på med det samme eller skal de stå og hvile
Hej Martin
Vil du have lidt flere facts? Så snart de er blevet helt kolde, kan
du enten skære et låg af dem eller skære en revne, hvor du putter
creme og dernæst flødeskum ind i vandbakkelserne. Derefter kan
du røre glasur og lægge det ovenpå låget. Så bliver de fine.
God fornøjelse.
Ruth
| |
Sabina Hertzum (23-04-2003)
| Kommentar Fra : Sabina Hertzum |
Dato : 23-04-03 14:32 |
|
Ruth Nielsen wrote:
Derefter kan
> du røre glasur og lægge det ovenpå låget. Så bliver de fine.
eller drysse dem med flourmelis.... guf!
--
Knus Sabina
www.MandeZonen.dk
Danmarks førende mandeportal.
| |
Peter W. Bosse (24-04-2003)
| Kommentar Fra : Peter W. Bosse |
Dato : 24-04-03 04:44 |
|
"Ruth Nielsen" <elena@io.dk> skrev i en meddelelse...
> Derefter kan
> du røre glasur og lægge det ovenpå låget. Så bliver de fine.
...Eller man kan bruge en alm. spøjtepose med stjernetylle, og
sprøjte flødecreme ind i bunden af vandbakkelserne.
Derefter kan de på toppen abrikoseres med kogende fin
abrikosmarmelade, - eller gelé, som herefter dyppes i temperet
chokoladeglasur.
Til sidst pyntes med en rosset af Sarah Berhardt creme og
en tynd skive ribsgelé.
- Voila! .. Fine Othelloboller á la d'Angleterre.
--
Mvh.
Peter W. Bosse
Desserten bærer over meget,
thi når enden er god, er alting godt.
- Ejler Jørgensen
| |
Peter W. Bosse (24-04-2003)
| Kommentar Fra : Peter W. Bosse |
Dato : 24-04-03 05:14 |
|
"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> glemte..
> Til sidst pyntes med en rosset af Sarah Berhardt creme og
> en tynd skive ribsgelé.
- eller ½ skive jordbær med stilken på.
pwb
| |
Ole Stigaard (24-04-2003)
| Kommentar Fra : Ole Stigaard |
Dato : 24-04-03 11:45 |
|
"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:gtIpa.1$J11.0@news.get2net.dk...
> - Voila! .. Fine Othelloboller á la d'Angleterre.
Hvor er det skønt at se dig tilbage i det gode, venlige hjørne Peter!
Det klæder di _SÅ_ meget bedre end at lege gnavpot
Lækker opskrift, den skal helt sikkert prøves af her i weekenden
Forårsagtig hilsen Ole S
| |
Anne Lise Kirk Jense~ (24-04-2003)
| Kommentar Fra : Anne Lise Kirk Jense~ |
Dato : 24-04-03 12:43 |
|
Hej,
"Ole Stigaard" <stigardNOSPAM@NOSPAM.dk> skrev i en meddelelse
news:b88f71$gtt$1@dknews.tiscali.dk...
>
> "Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> skrev i en meddelelse
> news:gtIpa.1$J11.0@news.get2net.dk...
> > - Voila! .. Fine Othelloboller á la d'Angleterre.
>
> Lækker opskrift, den skal helt sikkert prøves af her i weekenden
>
Ja, jeg vil også prøve dem. Hvor tidligt kan jeg lave selve vandbakkelserne,
før jeg fylder dem og serverer dem?
mvh
anne lise
| |
Nette (25-04-2003)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 25-04-03 14:42 |
|
"Anne Lise Kirk Jensen"skrev i en meddelelse
news:3ea7cdae$0$52111$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Ja, jeg vil også prøve dem. Hvor tidligt kan jeg lave selve
vandbakkelserne,
> før jeg fylder dem og serverer dem?
Vandbakkelse kan sagtens holde sig ok i en pose en dags tid.
Men du kan gøre de,t hvis du evt. er i tidsnød, at du bager den færdige og
fryser dem. De tøer hurtigt, og kan så fyldes. Min mor har altid nogle i
fryseren, og kommer der uventet gæster, tager hun lige nogle stykker ud.
Nette
| |
Finn H. (23-04-2003)
| Kommentar Fra : Finn H. |
Dato : 23-04-03 15:14 |
|
Bare lige for at ødelægge resten af jeres dag vil jeg fortælle en sjov
historie
om vandbakkelser.
Til en fødselsdag hvor farmor havde lavet en kagemand af vandbakkelse, siger
knægten på 6 år, det ikke kage det er sgu bare luft
Finn
| |
Padmé Amidala (23-04-2003)
| Kommentar Fra : Padmé Amidala |
Dato : 23-04-03 17:47 |
|
Apropos vandbakkelser.... har du en god opskrift du vil dele?
Vh
Padmé Amidala
| |
Martin Andersen (23-04-2003)
| Kommentar Fra : Martin Andersen |
Dato : 23-04-03 18:04 |
|
Prøv at lave en vandbakkelseskagemand med frugtglasur ovenpå og slik!
det fik jeg til min fødselsdag, men hvordan man laver det aner jeg
ikke...der står nok på Google
"Padmé Amidala" <gsagae@geagnhwo.com> skrev i en meddelelse
news:3ea6c389$0$122$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Apropos vandbakkelser.... har du en god opskrift du vil dele?
>
> Vh
> Padmé Amidala
>
>
| |
Peter Løhde Svarre (23-04-2003)
| Kommentar Fra : Peter Løhde Svarre |
Dato : 23-04-03 18:43 |
|
Jeg har én:
Vandbakkelser - 8 stk.
Tilberedningstid 40 min. Bagetid 25 min. ved 200 grader
Ingredienser:
50 g. smør
3/4 dl. vand
1 dl. mel
½ ts. sukker
2 æg
Fyld:
flødeskum af 1½ dl. piskefløde
Pynt:
2 ts sigtet florsukker
1. Tænd ovnen
2. Kog vand og smør sammen i en gryde
3. Tilsæt mel og sukker og rør indtil dejen er samlet
4. Afkøl dejen - pisk æggene sammen i en kop
5. Pisk æggene i dejen lidt ad gangen - rør godt. Dejen skal blive lind, men
må ikke flyde ud
6. Sæt dejen på plade med 2 skeer - i alt 8 vandbakkelser
7. Bag på næstnederste ribbe i ovnen i 25 min. og afkøl på bagerist
8. Skær forsigtigt vandbakkelserne igennem lidt over midten
9. Kom flødeskum i - læg låget på
10. Pynt med florsukker
God fornøjelse
Hilsen
Peter
| |
Peter W. Bosse (24-04-2003)
| Kommentar Fra : Peter W. Bosse |
Dato : 24-04-03 06:50 |
|
"Peter Løhde Svarre" <svarre69@mali.tele.dk> skrev i en meddelelse...
> Vandbakkelser - 8 stk.
> Tilberedningstid 40 min. Bagetid 25 min. ved 200 grader
>
> Ingredienser:
> 50 g. smør
> 3/4 dl. vand
> 1 dl. mel
> ½ ts. sukker
> 2 æg
> 1. Tænd ovnen
> 2. Kog vand og smør sammen i en gryde
> 3. Tilsæt mel og sukker og rør indtil dejen er samlet
Tilføjelser!
Punkt 3a. Det er vigtigt at gryden tages af ilden når melet piskes i.
Punkt 3b. Gryden sættes over ilden igen, og ristes let til dejen slipper.
> 4. Afkøl dejen - pisk æggene sammen i en kop
> 5. Pisk æggene i dejen lidt ad gangen - rør godt. Dejen skal blive lind, men
> må ikke flyde ud
> 6. Sæt dejen på plade med 2 skeer - i alt 8 vandbakkelser
Eller brug sprøjtepose med tylle.
> 7. Bag på næstnederste ribbe i ovnen i 25 min. og afkøl på bagerist
Husk! .. Ovnen må *IKKE* åbnes under bagningen de første ca. 20 min.,
ellers risikere man at hele skidtet falder sammen!
NB: Vandbakkelser er meget følsomme!
Min opskrift lyder på..
1 liter vand
500 g smør/margarine
500 g mel
ca. 17 (mellemstore) æg
pwb
| |
Nette (24-04-2003)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 24-04-03 06:51 |
|
"Peter Løhde Svarre" skrev i en meddelelse
news:3ea6d085$0$31934$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> 3. Tilsæt mel og sukker og rør indtil dejen er samlet
Den skal ikke kun være samlet, den skal "ristes" godt over bluset, imens der
røres
Nette
| |
|
|