Tak for svaret.
Det er nogenlunde de samme ingredienser jeg køber og får også det samme
resultat (slatne).
Jeg tænkte måske det var på grund af tilberedningen som gjorde at de blev så
hurtig bløde i konsistencen ??
Men nu hvor jeg tænker mig om plejer fadene fra de mexicanske restauranter
også at være meget varme. Det er måske grunden til at de holder sig i
længere tid + at saucerne ikke er så våde. Det er sandsynligvis det som gør
dem bløde.
Jeg vil lige prøve mig frem næste gang....
Men tak for indslagene.
/Tom
"Heidi" <xNOSPAMx@adslhome.dk> wrote in message
news:b7uc60$4h3gn$1@ID-64059.news.dfncis.de...
> Tom Frank wrote:
> > Hej,
> >
> > Hvor kan man få ingredienser til tortillas chips a la dem man får i
> > mexikanske restauranter, jeg tror de kalder dem Nachos ? De bruger
> > dem som forretter med forskellige jalapanos og kød i.
>
> Er det selve chips'ne du tænker på?
>
> > Jeg har selv prøvet, med de ingredienser jeg kan finde i
> > supermarkeder men de er for dyre og resultatet bliver hurtigt slasket
> > med de færdigprodukter de sælger. Så er der nogen som sidder inde med
> > opskrifter og forslag til hvor man kan købe ingredienserne er jeg
> > glad for at hører fra jer ?
>
> Nu er jeg i tvivl om hvorvidt det er chips eller det øvrige indhold du
> mener, men jeg har flere gange lavet det med almindelige tortilla
> chips, jalapenos, revet ost og salsa i ovnen (evt. kan man vente med
> salsaen til det har været i ovnen, så de ikke bliver for slatne).
> Det synes jeg er udmærket, selvom de måske ikke er så sprøde
> som dem man køber ude.
>
> Men både chips, chili og salsa fås i forskellige mærker, såsom
> Casa Fiesta og Santa Maria, og dem har de nok i de fleste større
> supermarkeder - og nogle af tingene også i de mindre.
>
> Hvis jeg helt har misforstået dit spørgsmål beklager jeg - men ellers
> må du lige uddybe
>
> --
> Mvh. Heidi
> BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
> og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
> må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning *eg*
>