Britta wrote:
> "Heidi" <xNOSPAMx@adslhome.dk> wrote in message
> news:b7r1fu$3b4lg$1@ID-64059.news.dfncis.de...
>> Har overvejet at prøve en indisk opskrift, hvor der skal
>> ovenstående i. Men hvad er det?
>>
> Urad dhal, eller ind imellem stavet urid dhal, er i min kogebog
> beskrevet som 'afskallede, flækkede matpe'. De har ikke en høj stjerne
> i 'min kogebog', da de giver et klistret resultat, men det kan
> selvfølgelig bare være mig der ikke er gode venner med dem. Jeg
> forsøgte lige at slå dem op i min yndlings onlinekogebog
>
www.tarladalal.com, men den ser ud til at være nede i skrivende stund.
> Hvis du ikke har investeret i en pose endnu (kr. 10 hos min
> linsepusher på Nørrebrogade i København), så prøv hellere en opskrift
> med musoor dal (små røde linser) eller moong dal (flækkede mungbønner
> uden skal). Jeg har endnu ikke oplevet at det ikke blev vellykket.
Tak for svaret, også til Klaus. Helt nøjagtigt var det en Jamie Oliver
opskrift på citronris (så om den er original indisk ved jeg ikke), og jeg
tror nu godt man kan udelade dem, uden at det går særlig meget
ud over resultatet.
--
Mvh. Heidi
BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning *eg*