[Mulle's mor | Tue, 8 Apr 2003 20:17:57 +0200]
>Jeg står med en søn, der snart fylder 18 år, 12 gæster og 1 kg. af den
>bedste Summerbird marcipan...
>Nogen gode forslag til en kage efter en frokost bestående af:
Hvis du ikke behøver en opskrift, kan jeg sagtens hjælpe.
Jeg synes at der var en kage for lidt til vores bryllupsbuffet, så jeg
lavede en overvældende lækker "konfektkage" på følgende måde.
1. Jeg lavede en god mørdejstærte (m/ smør) som jeg blindbagte (altså
bagte halvt)
2. Derefter lavede jeg et fyld bestående af marcipan (ja, naturligvis
Summerbird) som jeg blendede med hele æg, sukker, en lille smule mel, en
del fint reven appelsinskal og en god sjat piskefløde
3. Fyldet kom i kagen jeg bagte ved ikke for stærk varme i ca. ½ time,
hvorefter jeg lod den køre af til den var lun og serverede i små skæve
stykker - det var en success.
René
www.rene.hjorth.com
&
www.lowcarb.dk