"Søren Astrup" <astrup-net@mail.dk> skrev
> Men kunne man ikke selv lige lave en marengsbund og så ligge isen derpå
> eller vil det være for meget af det gode???
Det ville efter min mening blive for vammelt. Jeg er heller ikke sikker på,
en marengsbund ville kunne holde til det... En anden ting er, at der altid
skal indgå en færdigkøbt ingrediens i amerikankse desserter
Prøv det, det smager godt.
> Har du evt. en go opskrift på marengsmassen???
Hmm.. Well.. Har jeg en go opskrift på mayonnaise? Nej, spøg til side...
Marengs er sådan en grund-opskrift, som kendes i ethvert (gammeldags)
køkken. Det laves ved at piske flormelis kraftigt i æggehvider. Til en liter
is burde 250 gr. flormelis og 4 æggehvider kunne gøre tricket. Der kan evt
tilsættes chokolade, farve, smag eller nødder, når det er pisket til
marengs.
> Mange takker for svaret... :)
Jamen så lidt da.
Mvh
Kevin Edelvang