"Jimmy" <nyhedsgruppe@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:yDEia.2289$W26.954@news.get2net.dk...
> "Morten Wartou" <rememberthatthiswilljustberejected_morten@wartou.dk>
wrote
> in message news:mrEia.2286$y06.875@news.get2net.dk...
> > "Jimmy" <nyhedsgruppe@get3_erstat_3_med_2_net.dk> skrev i en meddelelse
> > news:MLBia.2264$bk4.516@news.get2net.dk...
> > > Efter megen polemik på arbejdet omkring hvorvidt der skal salt i cacao
> > > bliver vi nu nødt til at blind teste det.
> > > Vi skal derfor lave en god cacao, men jeg ved ikke hvordan det skal
> gøres.
> > > Jeg forestiller mig at der skal anvendes en sødmælk, Maldon-salt, et
> > stykke
> > > Valrhona og så stopper min viden der.
> > > Hvordan laves den ultimative cacao?
> > Til et par kopper:
> > Vand
> > 4-5 dl. letmælk (nogen vil måske foretrække sødmælk)
> > 2 store spsk. (med top og det hele) god cacao (nogen kan bedst lide
> > hollandsk processeret (det er det meste man køber i supermarkeder),
andre
> > kan bedst lide den rene cacao (f.eks. Valrhonas))
> > 2 store spsk. (også top her) god sukker (rørsukker er klart at
foretrække)
> > En knivspids salt (og ja, man kan sagtens bruge alm. salt hvis man vil;)
> Kan man vente med at putte saltet i til sidst?
> Dvs. så jeg kan dele det op i to spande og kaste en runde salt i den ene
og
> derefter udføre blindtest på udvalgte personer?
> (Som vil blive stillet til offentlig håning, hvis de ikke kan smage at den
> ene er bedre end den anden. Og omvendt, hvis man kan smage den er bedre
> bliver man naturligvis også hånet, hvis man ikke troede man kunne.)
Det kan man sikkert sagtens vente med. Dog skal du ikke regne med at
undertegnede gider stille op til din blindtest, da jeg ikke ser noget formål
i sådan en omgang pjat. Jeg synes i stedet, at du skal lave din cacao til
dig selv, og nyde den - hvis altså du drikker cacao. Hvis du ikke kan lide
den med salt i (forresten - putter du ikke salt på din bøf? Hvor sjov er en
bøf uden salt?) kan du jo bare lade være med at putte salt i i fremtiden.
> > Nyd det!
> Jamen i lige måde da
Jamen, det gør jeg jo også.
Med venlig hilsen,
Morten Wartou