"Jens K. Knudsen" <jenskrk@oncable.dk> writes:
> Jeg skal holde Påskefrokost med følgende menu:
> Hvide/røde sild med karrysalat, Tunmousse, Pølsefad med forskellige slags,
> Æg og tomat, Lun leverpostej, Tarteletter med hønsekød og asparges.
> Og så skal der sluttes af med Ostefad og Frugtsalat.
> Her er så spørgsmålet, skal jeg servere sildene først eller de to lune
> retter????
> Jeg håber på nogle gode og kvalificerede svar.
I min familie ville rækkefølgen være:
Sild og tunmousse med æg og tomat
Tarteletter
Pølsefad og lun leverpostej
Ost
Frugt
Start dog med at fortælle hvad der kommer på bordet senere. Det er så
træls at have spist sig mæt fordi man har set ostefadet og så finde ud
af at der også er frugtsalat.
Jeg ville nok vælge at skifte tarteletterne ud med. f.eks.
kyllingetærter eller kyllingelår med kartoffelsalat, men det er bare
min smag. Jeg synes at tarteletter passer bedre til en forret end til
en del af en prokost.
God påskefrokost.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder