Nu har du nok spist din feta, eller smidt den ud, men til en anden gang så
denne opskrift:
Feta i folie. (forret)
pr pers bruges:
1 skive feta (ca 1,5 cm) eller tern ca 100g
2-3 godt modne tomater (dem på stilk)
rød og grøn peber i skiver, ca 2 af hver
ca. 1/4 løg i tynde skiver (mellem str.)
1/2 tsk tørret oregano
lidt peber
ca 1 spsk olivenolie
På et stykke staniol ca 30x30cm hældes olien,
derefter lægges fetaen med alt andet over. Pakkes som konditterpakker og
bages i ovenen ca 30 min på 200 gr. kan også kommes på havegrillen, der er
det nok med ca 15min.
Jeg server det med et godt stykke brød til, og selvfølgelig et godt glas
hvidvin.
--
Connie
"Karina" <karina@Xjaydee.dk> skrev i en meddelelse
news:ts4p8vkde721kmr5ral9on4qt0itjb7di6@4ax.com...
> On Fri, 28 Mar 2003 15:23:22 +0100, "Rasmus Carlsen"
> <rasmus.carlsen@tdcadsl.dk> wrote:
>
> >hejsa,
> >
> >Jeg har et stykke feta, som snart skal spises ... og jeg gider ikke mere
> >salat med feta!
> >
> >Derfor spørger jeg: Kan man bruge sådan en firkant feta til noget sjovt?
Jeg
> >har hørt at man kan grille det i ovnen ...
> >
>
>
> Kunne man ikke pakke det ind i butterdej eller måske filodej? Måske
> skal det deles i mindre stykker. Det er bare en ide, jeg har ikke selv
> prøvet det!
>
> Du kunne lave et farsbrød med feta, persille, løg - enten blandet i
> dejen eller lagt i midten som fyld.
> Søg på farsbrød på
www.karoline.dk
>
> Hvad med at lave en tærte med smuldret feta, tomatskiver, løg og evt.
> andre grøntsager?
>
> eller søg på "feta opskrifter" på Google....
>
>
> M.v.h. Karina