|
| Brunsviger Fra : Padmé |
Dato : 23-03-03 19:20 |
|
Er der nogen der kan hjælpe mig med at få afklaret dett problem:
Jeg har idag lavet en brunsviger der skal bruges på onsdag. Den er lagt i
fryseren. Den når at tø op, inden jeg skal bruge den, men hvordan får jeg
den "mushi" igen, som den var da den kom ud af ovnen idag??
Padmé
| |
crema (23-03-2003)
| Kommentar Fra : crema |
Dato : 23-03-03 20:35 |
|
Hvad mener du med mushi?
Har du lagt den i fryseren før eller efter bagning?
Du er da ikke fynbo, for så ville du nok have bagt en frisk kage
Henrik
"Padmé" <gsagae@geagnhwo.com> skrev i en meddelelse
news:3e7dfad3$0$131$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Er der nogen der kan hjælpe mig med at få afklaret dett problem:
> Jeg har idag lavet en brunsviger der skal bruges på onsdag. Den er lagt i
> fryseren. Den når at tø op, inden jeg skal bruge den, men hvordan får jeg
> den "mushi" igen, som den var da den kom ud af ovnen idag??
>
> Padmé
>
>
| |
Padmé (23-03-2003)
| Kommentar Fra : Padmé |
Dato : 23-03-03 21:03 |
|
"crema" <crema@business.tele.dk> wrote in message
news:3e7e0d79$0$32015$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hvad mener du med mushi?
> Har du lagt den i fryseren før eller efter bagning?
> Du er da ikke fynbo, for så ville du nok have bagt en frisk kage
> Henrik
Jo Henrik. Jeg er skam 100% fynbo, men skal kører hjemmefra kl 6, så jeg har
ikke mulighed for at have den frisk med på arbejde... That's why.
Med mushi mener jeg svampet og blød men samtidigt med en sprød skorpe.
Den er lagt i fryseren efter bagning, da den var afkølet.
Padmé
| |
Hans Chr. Vang (23-03-2003)
| Kommentar Fra : Hans Chr. Vang |
Dato : 23-03-03 21:36 |
|
Den tilstand kan du ikke få en kage i, igen, når du har frosset den ned, og
tøet den op...
Medmindre du damp-varmer den, og så rister den på en brødrister...
mit gæt.
HC
"Padmé" <gsagae@geagnhwo.com> wrote in message
news:3e7e1303$0$120$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> "crema" <crema@business.tele.dk> wrote in message
> news:3e7e0d79$0$32015$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> > Hvad mener du med mushi?
> > Har du lagt den i fryseren før eller efter bagning?
> > Du er da ikke fynbo, for så ville du nok have bagt en frisk kage
> > Henrik
>
> Jo Henrik. Jeg er skam 100% fynbo, men skal kører hjemmefra kl 6, så jeg
har
> ikke mulighed for at have den frisk med på arbejde... That's why.
> Med mushi mener jeg svampet og blød men samtidigt med en sprød skorpe.
> Den er lagt i fryseren efter bagning, da den var afkølet.
>
> Padmé
>
>
| |
Padmé (24-03-2003)
| Kommentar Fra : Padmé |
Dato : 24-03-03 05:46 |
|
"Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
news:3e7e1aa1$0$52172$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Den tilstand kan du ikke få en kage i, igen, når du har frosset den ned,
og
> tøet den op...
>
> Medmindre du damp-varmer den, og så rister den på en brødrister...
>
> mit gæt.
>
> HC
Hvad hvis jeg laver en ny dagen før, og lader være med at fryse den og
ligger den i en plastpose, ville den så evt kunne holde den svampet?
Padmé
| |
Invader Zim (24-03-2003)
| Kommentar Fra : Invader Zim |
Dato : 24-03-03 17:07 |
|
"Padmé" <gsagae@geagnhwo.com> wrote in message
news:3e7e8d7f$0$140$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
> news:3e7e1aa1$0$52172$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > Den tilstand kan du ikke få en kage i, igen, når du har frosset den ned,
> og
> > tøet den op...
> >
> > Medmindre du damp-varmer den, og så rister den på en brødrister...
> >
> > mit gæt.
> >
> > HC
> Hvad hvis jeg laver en ny dagen før, og lader være med at fryse den og
> ligger den i en plastpose, ville den så evt kunne holde den svampet?
>
> Padmé
>
tvivler på det, prøv evt. at komme den i en papir eller pappose. ellers
bliver den for fugtig, og bliver mere fast og lidt sej istedet for
"svampet".
| |
Jan Bøgh (24-03-2003)
| Kommentar Fra : Jan Bøgh |
Dato : 24-03-03 17:30 |
|
"Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
news:3e7e1aa1$0$52172$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Den tilstand kan du ikke få en kage i, igen, når du har frosset den ned,
og
> tøet den op...
>
> Medmindre du damp-varmer den, og så rister den på en brødrister...
Tø den op i mikrobølgeovn (noget i retningen af 20 sek/100 g. v. 600 w) og
så en tur i ovnen under grillen i et par min. eller fem.
Mikrooptøet brød har tilbøjeligt til at være noget svampet. Og sukkeret gør
det let at få lidt skorpe på dyret.
Mit gæt.
vh
Jan
| |
|
|