|
| Sour cream and onion Fra : Troels |
Dato : 18-03-03 23:35 |
|
Hej
Jeg er holdt op med at spise kartofler, men jeg savner smagen af sour cream
and onion, så jeg vil hører om der er nogen der har nogle opskrifter på
hvordan man man selv kan lave det. Det må ikke indeholde stivelse.
/Troels
| |
Peter Westh (19-03-2003)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 19-03-03 00:05 |
|
"Troels" <tllund@[SPAM=ARGH!!!]hotmail.com> wrote in message
news:3e779f1b$0$7631$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Hej
> Jeg er holdt op med at spise kartofler, men jeg savner smagen af sour
cream
> and onion, så jeg vil hører om der er nogen der har nogle opskrifter på
> hvordan man man selv kan lave det. Det må ikke indeholde stivelse.
Smagsgiverne er jo givne: Revet løg, hvidløg, creme fraice, salt og peber
g - hvis du skal ramme samme smag som de købte chips - MSG, evt i form af
buillonpulver, Vegeta el .lign. Jeg har lavet gode ovnkartofler på den måde.
Du kunne måske bruge en pose dip-mix af en slags, selvom jeg mener de
indeholder en del sukker.
Spørgsmålet er så, hvad du skal vælge at imprægnere med denne smag. Jeg
ville umiddelbart foreslå sour-cream an onion-mandler. Bland mandlerne med
de nævnte ting i passende mængde (måske plus noget olie) og bag dem i ovnen
på 175 til de er sprøde. Måske kunne man også gøre det med flæskesvær?
Eller hvis det ikke behøver være sprødt: Med blomkålsbuketter? Eller
kyllingelår?
MVH
Peter
| |
Queenie (19-03-2003)
| Kommentar Fra : Queenie |
Dato : 19-03-03 00:07 |
|
Det ER et hit at bruge de færdigblandinger man kan købe .. Kims har dem
bla til kylling .. bare put kyllingen i en pose .. et brev dip pulver
ned i og ryste godt rundt og ind i ovnen
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"
| |
Troels (22-03-2003)
| Kommentar Fra : Troels |
Dato : 22-03-03 11:01 |
|
> Hej
> Jeg er holdt op med at spise kartofler, men jeg savner smagen af sour
cream
> and onion, så jeg vil hører om der er nogen der har nogle opskrifter på
> hvordan man man selv kan lave det. Det må ikke indeholde stivelse.
Mange tak for forslagene. Jeg vil prøve mig lidt frem med dem.
/Troels
| |
|
|