"[w e b w o m a n]" <jacobsenlisbeth@hotmail.com> writes:
> "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
> news:usmtk4d2r.fsf@trinekc.dk...
>
>> Jeg vile ikke bruge smør, men margarine.
>
> Jeg bruger aldrig det hæslige industriprodukt, der kaldes margarine. *S*
Og jeg kan ikke fordrage smagen af smør og olie er altså ikke
anvendeligt til vildt. Egentlig ville jeg nok bare brune kødet i
fedt fra bacon.
>> Merian, estragon og
>> bladselleri ville jeg heller ikke bruge.
>
> Hvorfor ikke?
Fordi jeg synes det er for mange forskellige krydderier/smagsindtryk,
det er jo trods alt kødet man skal smage, ikke krydderierne.
> Almindelige kogte kartofler spiser jeg ekstremt sjældent. Synes de er
> hamrende kedelige. Elsker ellers kartofler - men ikke lige i den almindelige
> kogte version. Medmindre de er nye eller koges med skrællen på. Har dog
> erfaret, at ikke ret mange er vilde med at sidde og pille kartofler.
Til nogen ting, er kogte kartofler nu bedst. Specielt ting med en god
sovs. Jeg ææælsker en god sovs.
Det har nu altid været hyggeligt juleaften når der skulle pilles
kartofler til brunede kartofler, men normalt er det heller ikke noget
jeg gider. På den anden side kan det vel være lidt lige meget om man
skræller dem eller piller dem.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder