Bager selv disse 1 gang om ugen:
1500 g mel
900 ml vand
1 pk gær
3 tsk salt
en lille sjat olie
æltes godt igennem, hæver til dobbelt størrelse. Slås ned, deles i 4 klumper
der deles i 6 boller.
Hæver til dobbelt, pensles med æg, drysses med birkes. bages ca 20 min ved
200 grader.
Fryses, hver morgen tøs bollerne op i microovn, flækkes og ristes på
ydersiden på brødrister, så er de næsten som friskbagte (men ikke helt).
God fornøjelse
"Thomas Pedersen" <twp@twp.dk> wrote in message
news:3e75fe8a$0$42557$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> jeg kunne godt tænke mig at bage mit egen morgenbrød
> måske noget som Rundstykke og sådan noget.
> kan man det ???
> nolge da har opskrift.
> hilsen thomas
>
>
|