/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fårehjerte
Fra : Bjarke Bundgaard


Dato : 11-03-03 18:09

Jeg ligger inde med et fårehjerte... Eller er det bare et stort lammehjerte.
Dansk, nyligt slagtet og økologisk - så det bliver vist meget bedre (mums).
Jeg har allerede fået et par gode tips om hvordan jeg kan tilberede det. En
idé er at lave det som man gør med svinehjerter (bacon i tern, flødesovs og
kartoffelmos). En anden er at fylde det med persille og koge det mørt
(mindst et par timer i en flødesovs). Lyder også lækkert, men jeg ville da
gerne lige høre om NG'en har nogle alternative opskrifter? Har i en hemmelig
familieopskrift der tåler dagens lys? Og hvad drikker man til retter med
hjerte? Øl eller vin?

Bjarke





 
 
Bettina Madsen (11-03-2003)
Kommentar
Fra : Bettina Madsen


Dato : 11-03-03 18:55

Bjarke Bundgaard wrote:
> Jeg ligger inde med et fårehjerte... Eller er det bare et stort
> lammehjerte. Dansk, nyligt slagtet og økologisk - så det bliver vist
> meget bedre (mums). Jeg har allerede fået et par gode tips om hvordan
> jeg kan tilberede det. En idé er at lave det som man gør med
> svinehjerter (bacon i tern, flødesovs og kartoffelmos). En anden er
> at fylde det med persille og koge det mørt (mindst et par timer i en
> flødesovs). Lyder også lækkert, men jeg ville da gerne lige høre om
> NG'en har nogle alternative opskrifter? Har i en hemmelig
> familieopskrift der tåler dagens lys? Og hvad drikker man til retter
> med hjerte? Øl eller vin?


Hej Bjarke

Jeg lavede kyllingehjerter den anden dag.....og det smager vel næsten ens
sådan nogle
hjerter??? Nå, men jeg tog udgangspunkt i opskrift fra Karoline som er
"Hjerter i tacosauce/chili"
Det blev ret stærkt, og rigtig godt.

Ingredienserne var:

Hjerter i mindre stykker
vand/bouillon
Løg i kvarte
Champignon
2-3 spsk flåedetomater
1 rød chili
paprika
Fromage frais rørt med mel til jævning. Creme Fraiche kan også bruge.

Her er linket:
http://www.karolineskoekken.dk/visopskrift.asp?id=511

Hertil ris og ærter

Jeg tror øl vil passe bedst til retten.....vi drak bare rigelige mængder
vand!

mvh. Bettina






Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste