Bjarke Bundgaard wrote:
> Jeg ligger inde med et fårehjerte... Eller er det bare et stort
> lammehjerte. Dansk, nyligt slagtet og økologisk - så det bliver vist
> meget bedre (mums). Jeg har allerede fået et par gode tips om hvordan
> jeg kan tilberede det. En idé er at lave det som man gør med
> svinehjerter (bacon i tern, flødesovs og kartoffelmos). En anden er
> at fylde det med persille og koge det mørt (mindst et par timer i en
> flødesovs). Lyder også lækkert, men jeg ville da gerne lige høre om
> NG'en har nogle alternative opskrifter? Har i en hemmelig
> familieopskrift der tåler dagens lys? Og hvad drikker man til retter
> med hjerte? Øl eller vin?
Hej Bjarke
Jeg lavede kyllingehjerter den anden dag.....og det smager vel næsten ens
sådan nogle
hjerter??? Nå, men jeg tog udgangspunkt i opskrift fra Karoline som er
"Hjerter i tacosauce/chili"
Det blev ret stærkt, og rigtig godt.
Ingredienserne var:
Hjerter i mindre stykker
vand/bouillon
Løg i kvarte
Champignon
2-3 spsk flåedetomater
1 rød chili
paprika
Fromage frais rørt med mel til jævning. Creme Fraiche kan også bruge.
Her er linket:
http://www.karolineskoekken.dk/visopskrift.asp?id=511
Hertil ris og ærter
Jeg tror øl vil passe bedst til retten.....vi drak bare rigelige mængder
vand!
mvh. Bettina