>>
>>
>
> Hej Susanne
>
> Jeg kommer nok alt for sent, men ser først dit indlæg nu.
> Selvfølgelig skal massen være tyk og smørbar - men det er jo smagen, der er
> den vigtige.
> Hvis jeg var dig, ville jeg stille det du har lavet i køleskabet natten over
> og så lave lagkagen der.
> Nu kan jeg jo ikke se, hvordan det ser ud, men hvis du kun kommer lidt på så
> tror jeg det går.
> Når du har lagt mandarinerne på, så dryp (hvis det er så tyndt) lidt af
> lemoncurden over, som en slags
> sauce (håber du kan følge mig!), inden du lægger den næste bund over.
> Det bliver selvfølgelig ikke helt det samme, men jeg tror, det vil virke ok
>
> MVH Rikke
>
>
www.boernefamilie.webbyen.dk
Ja, dit svar kommer ganske rigtigt for sent - lagkagen er både lagt
sammen og spist for flere dage siden
. Men det gik nu fint nok. Jeg
tog chancen og gav den et opkog, hvorefter jeg stillede den på køl igen.
Massen blev ikke tyk og smørbar, men dog en hel del tykkere, så det
lykkedes mig at få et pænt lag på lagkagebundene. Det blev en meget
frisk lagkage, synes jeg - jeg kunne dog forestille mig, at den ville
være god med flødeskum i et af lagene også. Det blev lidt lemmon curd
tilovers, som jeg puttede i fastelavsboller, som jeg også var ved at
bage. De blev ikke helt så snaskede (i positv betydning
, som dem jeg
puttede marcipan i, men det gav en god smag til bollerne.
Mvh.
Susanne