På Fødevaredirektoratets hjemmeside er der et link til danske og latinske
navne på fisk:
http://www.foedevaredirektoratet.dk/Foedevare/Maerkning/Fiskehandelsnavne/Ha
ndelsbetegnelser.htm
Med den latinske betegnelse vil du have en mulighed
Henrik
"Jørgen Linde Sørensen" <NOSPAMng1@linde-sorensen.dk> skrev i en meddelelse
news:f28a7vog54csdp63uo716rass79bae8spc@4ax.com...
> Mette Nylander Sørup skrev:
>
> >
> >Det har jeg også selv overvejet. Kan det passe kødet er lidt groft i det
og
> >let rødligt? Det er et ret stort stykke - 1 filet = 400 g. Jeg kan nemlig
> >kun finde billeder med skind på...*SS*.
> >
>
> Vi har lige været i Argentina og smagte en flodfisk dernede - kan ikke
> lige huske hvad den hedder på lokalsproget, men de brugte udtrykket
> catfish om den. Din beskrivelse passer egentlig godt.
>
> Den fisk vi fik smagte ikke udpræget af fisk, nærmest som en
> mellemting mellem fisk og "kød" - det var en udmærket spise. Det var
> store stykker uden ben.
>
> Men du bliver nok nødt til at besøge fiskemanden igen i håb om at han
> kan oplyse hvad det er han har solgt
>
>
> --
> mvh
> Jørgen Linde Sørensen
> (den anførte mail-adresse er gyldig - - -
> - - - i hvert fald da dette indlæg blev postet