"Klaus Petersen" <ng@spectual.ra.bnaa.dk> writes:
> Jeg er sikker på jeg ikke er den eneste, der har dette problem. Man har
> taget noget frossen oksekød op, som man vil lave bøffer af. Men kødet vil
> ikke hænge ordentligt sammen. Så hvad gør man så?
Man former bøfferne inden man fryser dem. Det gør også, at man i en
snæver vending, kan smide dem direkte på panden.
Jeg former næsten alt hakket kød til karbonader/bøffer inden jeg
fryser det. Det fylder lidt mindre i fryseren og det kan sagtens
bruges til kødsovs/frikadeller/forloren hare når det er tøet op.
Men ellers ved jeg ikke hvad man kan gøre ved det løse kød. Måske røre
det med lidt æg?
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder