|
| Udskæringer? Fra : Niklas |
Dato : 04-03-03 16:25 |
|
Hvis man skærer steaks ud af en okseklump hvad kalder man det så?
Er det Engelske Bøffer?
Er det flank steaks?
Hvad er det?
Venligst
Niklas
| |
Iggy (04-03-2003)
| Kommentar Fra : Iggy |
Dato : 04-03-03 16:46 |
|
Bankekød Man laver ikke steaks af klumpen. Man bruger den til Roastbeef
eller bankekød.
iggy
| |
Anders (04-03-2003)
| Kommentar Fra : Anders |
Dato : 04-03-03 17:50 |
|
"Niklas" <niklasthedolphin@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:3e64c517$0$137$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hvis man skærer steaks ud af en okseklump hvad kalder man det så?
> Er det Engelske Bøffer?
> Er det flank steaks?
> Hvad er det?
>
> Venligst
>
> Niklas
>
"Engelsk bøf" er iøvrigt ikke en udskæring, men en ret, selvom mange
slagtere sælger "engelske bøffer".
Retten består af en bøf af oksekød, med hvide kartofler, brun sovs og bløde
løg.....................
Flankesteg er lavet af okse-slaget.
Anders
| |
Claus Lauritsen (08-03-2003)
| Kommentar Fra : Claus Lauritsen |
Dato : 08-03-03 19:44 |
|
Hej
De fleste steder i supermakederne sælges Tykstegsfilet som Engelsk bøf, det
kan også være meget godt !
men når du køber dem på tilbud kan de være skåret af tykstegsfilet af gamle
malkekøer, der ikke er værd at spise.
Spørg din slagter mester i butikken hvad bøfferne er skåret af, hvis du er
heldig er de af Brasilianske Tykstegsfileter
og så er de rigtigt møre.
Min egen favorit er Dansk Kødkvæg Charolais eller Simmentaler.
Og skal det være rigtigt mørt så skal bøffen være skåret af Oksemørbrad
eller Oksefileten af dansk kødkvæg som ovenstående.
Hilsen
Slagter
Claus Lauritsen
| |
|
|