Hanne Bak og Kurt E. Jensen wrote:
>> På Restaurant Mad Donna i Herning fik jeg i mandags
>> en cremet squashsuppe til forret. Der var en tydelig smag
>> af persille (tror jeg), og måske også fløde i. Ingen kød
>> eller større stykker af grøntsager, men en helt pureret
>> suppe.
>> Er der nogen der har en opskrift der kunne ligne dette?
>> En søgning på google giver godt nok et par
>> forslag til cremet squashsuppe, men ikke rigtig nogen
>> med persille i...
>
> Hej!
>
> her er en fantastisk god squashsuppe.
>
> 4 potioner
>
> 1 spuash (400-500 gr.)
> 1 løg
> 1 stor kartoffel
> 1 spsk margarine eller smør
> 1 pk. (125 gr.) frossen, hakket spinat,
> 4 duske persille
> 1 l grøntsagsbouillon
> 2 dl. creme fraiche
>
> I foodprocessoren hak squash, løg og kartoffel.
> Brun blandingen i fedtstoffet i en gryde.
> Tilsæt spinat, persille og bouillon.
> lad det hele koge under låg i 10 min.
> Kør suppen til puré.
> Smag til med salt og peber.
> Bland vreme fraiche i og varm suppen igennem.
Det lyder som om det godt kunne være lidt
derhenad. Den skal da i hvert fald afprøves
ved lejlighed.
> Velbekomme
Tak - og tak for opskriften
--
Mvh. Heidi
BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning