> > Jeg tænkte om der var nogen der havde en god opskrift på
> > fastalavnsboller hvor man ligger fyldet i et hul i midten (som
> > spandauere).
>
> Det *er* en spandaueropskrift, du skal have fat i. Eneste forskel er, at
> fastelavnsbollen ikke foldes som spandauer, men nærmest som en
> cremebolle. Cremen lægges ovenpå bollen og vupti! Bag dem og se løjer.
>
> Mvh
> Kevin Edelvang (der aldrig kunne drømme om at lave wienerbrød herhjemme)
>
Det er en wienerdej der bruges til fastelavnsboller.
Når stykket er rullet ud og stukket ud til firkanter, kommes der
remonce i og lukkes som spandauer. Vendes og lægges på plade.
Hæver og der kommes creme eller syltetøj i.
Der er en af mulighederne.
--
Hilsen
Bager-kim
www.Bager-kim.dk
bager-kim@mail.dk
en der godt kunne drømme om at lave wienerbrød herhjemme