Takker..... Så kan jeg roligt gemme det til imorgen....
Ja, dyrt.... 71 kr for 200 gr *pyha* Godt man ikke spiser det særlig tit -
men det hører sig jo til ligenu....
Ideen var bare at servere det sammen med lidt creme fraiche, hk. rødløg og
ristet toastbrød..... Ved godt det skal være blinis - men det glemte jeg
lige i farten
**Heidi
"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:ur89w5hpa.fsf@trinekc.dk...
> "Heidi Rydgren" <rydgren@indbakke.dk> writes:
>
> > Frisk, renset stenbiderrogn som er købt hertil aften - kan det holde sig
til
> > imorgen aften ?
>
> Det vil jeg mene. Vi plejer at købe det lørdag formiddag og spise det
> til frokost både lørdag og søndag.
>
> Pisket og smagt til med Herbes de Provence og finthakket løg kan det
> få den mest kedelige fiskefrikadelle til at smage som en
> himmerigsmundfuld. En skam det er så hulens dyrt.
>
> Mvh Trine
>
> --
> Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
>
http://www.usenet.dk
>
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
>
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder