/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hjæææælp kokosmælk...
Fra : Sabina Hertzum


Dato : 24-02-03 19:13

nu skulle jeg lige prøve min kalkungryde med kokosmælk som beskrevet
længere nede i gruppen, og går så i føtex og indkøber to dåser
kokosmælk.....

tilbereder grøntsager og kød og gør klar til at hælde kokosmælken i, åbner
dåsen og finder en fast hvid masse i dåsen.... er det normalt??
skal det være fast og ikke flydende??

jeg håber på at i kan svare snart, ellers tør jeg ikke hælde stadset i......

--
Knus Sabina

www.MandeZonen.dk
Danmarks førende mandeportal.



 
 
Kim Voss Schrader (24-02-2003)
Kommentar
Fra : Kim Voss Schrader


Dato : 24-02-03 19:25

Hej!

Sabina Hertzum wrote:
>
> tilbereder grøntsager og kød og gør klar til at hælde kokosmælken i, åbner
> dåsen og finder en fast hvid masse i dåsen.... er det normalt??
> skal det være fast og ikke flydende??

Det er helt normalt. Jeg har lavet _ret_ mange Piña Coladas til TDC (Tour De
Chambre - kollegietradition :)) og der har kødet også været fast. Væsken er
iøvrigt nedenunder - sørg for at få det hele med.

Og vel bekomme :)

--
Mvh, Kim Voss Schrader

"Suck, squeeze, bang, blow"

Sabina Hertzum (24-02-2003)
Kommentar
Fra : Sabina Hertzum


Dato : 24-02-03 19:25

Kim Voss Schrader wrote:
>
> Det er helt normalt. Jeg har lavet _ret_ mange Piña Coladas til TDC
> (Tour De Chambre - kollegietradition :)) og der har kødet også været
> fast. Væsken er iøvrigt nedenunder - sørg for at få det hele med.

det hele?? både det faste ( er det kød??) og det flydende?


--
Knus Sabina

www.MandeZonen.dk
Danmarks førende mandeportal.



Kim Voss Schrader (24-02-2003)
Kommentar
Fra : Kim Voss Schrader


Dato : 24-02-03 19:31

Hej!

Sabina Hertzum wrote:
>
> det hele??

Jeg synes ikke umiddelbart, at kødet gav nogen smag i Coladaerne, så derfor
ville jeg også bruge væden hvis jeg var dig.

> både det faste ( er det kød??) og det flydende?

Efter min mening, ja, ja og ja!

--
Mvh, Kim Voss Schrader

"Suck, squeeze, bang, blow"

Sabina Hertzum (24-02-2003)
Kommentar
Fra : Sabina Hertzum


Dato : 24-02-03 19:32

Kim Voss Schrader wrote:
>
> Jeg synes ikke umiddelbart, at kødet gav nogen smag i Coladaerne, så
> derfor ville jeg også bruge væden hvis jeg var dig.
>
>> både det faste ( er det kød??) og det flydende?
>
> Efter min mening, ja, ja og ja!`

TUSIND tak ;)
og så afslørede jeg lige præcis hvor uvidende jeg er i den sag ;)
men nu bliver det prøvet af, så får i en melding om smagen efterfølgende ;)


--
Knus Sabina

www.MandeZonen.dk
Danmarks førende mandeportal.



Klaus Alexander Seis~ (24-02-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 24-02-03 19:35

Sabina Hertzum skrev:

> tilbereder grøntsager og kød og gør klar til at hælde kokosmælken
> i, åbner dåsen og finder en fast hvid masse i dåsen.... er det
> normalt?

Ja, det er helt normalt.

Sædvanligvis er kokosmælken ikke fast hele vejen ned gennem dåsen -
den nederste halvdel er gerne flydende som vand.

Jeg plejer at opbevare dåserne med bunden i vejret, og så ryste dem
godt og grundigt inden brug.

> skal det være fast og ikke flydende?

Det skal ikke, men det kan være. Der er ikke noget i vejen med ind-
holdet. Bare hæld kokosmælken i som den er, den smelter undervejs.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

N/A (24-02-2003)
Kommentar
Fra : N/A


Dato : 24-02-03 19:34



Sabina Hertzum (24-02-2003)
Kommentar
Fra : Sabina Hertzum


Dato : 24-02-03 19:34

Klaus Alexander Seistrup wrote:

> Ja, det er helt normalt.

pyh ;)

> Sædvanligvis er kokosmælken ikke fast hele vejen ned gennem dåsen -
> den nederste halvdel er gerne flydende som vand.
>
> Jeg plejer at opbevare dåserne med bunden i vejret, og så ryste dem
> godt og grundigt inden brug.

lyder som en plan... skal jeg huske hvis jeg begynder at handle det fast
hjem.... det afgører maden i aften*G*

>> skal det være fast og ikke flydende?
>
> Det skal ikke men det kan være. Der er ikke noget i vejen med ind-
> holdet. Bare hæld kokosmælken i som den er, den smelter undervejs.

og det opdagede jeg sørme..... takker ;)
--
Knus Sabina

www.MandeZonen.dk
Danmarks førende mandeportal.



Finn H. (24-02-2003)
Kommentar
Fra : Finn H.


Dato : 24-02-03 20:07


"Sabina Hertzum" <sabina@SPAMmandezonen.dk> skrev i en meddelelse
news:Wit6a.94357$Hl6.9126592@news010.worldonline.dk...
> nu skulle jeg lige prøve min kalkungryde med kokosmælk som beskrevet
> længere nede i gruppen, og går så i føtex og indkøber to dåser
> kokosmælk.....osv.
>
Føste gang jeg skulle bruge Kokosmælk smed jeg den ud af samme grund
og senere læste jeg på dåsen at sådan skulle det se ud, men det ser ikke
lækkert ud

Finn



Lars Jensen (24-02-2003)
Kommentar
Fra : Lars Jensen


Dato : 24-02-03 21:34

On Mon, 24 Feb 2003 20:06:42 +0100, "Finn H." <jerseycowdk@yahoo.dk>
wrote:


>Føste gang jeg skulle bruge Kokosmælk smed jeg den ud af samme grund
>og senere læste jeg på dåsen at sådan skulle det se ud, men det ser ikke
>lækkert ud
>
Et alternativ er at lave kokosmælken selv - det er noget billigere og
efter nogles smag bedre.

Ingredienser:
6 dl usødet kokosmel (ca. en pose på 250 gr.)
1 liter vand

Anvisninger:
1. Bring vand og kokosmel til kogepunktet i en stor gryde. Lad det
koge 5 min under konstant omrøring.
2. Blend kokosmassen i 3 min og sigt den. Kom kokosstykkerne i et
tyndt stykke klæde og pres så meget væde fra som muligt hvorefter de
kasseres.

"Opskiften" er fra kokken Oscar Umahro Cadogan, som kalder det for
jomfrukokosmælk (i Politikens Lørdagsliv forrige uge): Her er hvad han
skrev om kokosmælk fra dåse:

"Personligt er jeg begyndt at sværge til hjemmelavet jomfrukokosmælk.
Det smager bedre, ligger lettere i maven, og så er der ikke underlige
tilsætningsstoffer i.
Jeg finder det lidt suspekt, at man på dåse kan købe færdiglavet
kokosmælk, der ikke skiller og er uden indholdsstoffer såsom
emulgatorer, hvis man altså kan stole på etiketten, når en hjemmelavet
kokosmælk altid skiller, hvis den får lov at stå. Stort set al den
kokosmælk, der fås på dåse, smager af noget 'ekstra', hvad så end det
er."

Lars


connie-toft (25-02-2003)
Kommentar
Fra : connie-toft


Dato : 25-02-03 21:29

Hvordan gik det med aftensmaden??? Kunne det spises?

--
Connie
"Sabina Hertzum" <sabina@SPAMmandezonen.dk> skrev i en meddelelse
news:Wit6a.94357$Hl6.9126592@news010.worldonline.dk...
> nu skulle jeg lige prøve min kalkungryde med kokosmælk som beskrevet
> længere nede i gruppen, og går så i føtex og indkøber to dåser
> kokosmælk.....
>
> tilbereder grøntsager og kød og gør klar til at hælde kokosmælken i, åbner
> dåsen og finder en fast hvid masse i dåsen.... er det normalt??
> skal det være fast og ikke flydende??
>
> jeg håber på at i kan svare snart, ellers tør jeg ikke hælde stadset
i......
>
> --
> Knus Sabina
>
> www.MandeZonen.dk
> Danmarks førende mandeportal.
>
>



Sabina Hertzum (25-02-2003)
Kommentar
Fra : Sabina Hertzum


Dato : 25-02-03 21:32

connie-toft wrote:
> Hvordan gik det med aftensmaden??? Kunne det spises?

*G* jamen det kunne det da.... men jeg må indrømme at smagen blev en smule
for "afrundet" for mig*G* og hele huset stank af kokos ;)
men det smagte dejligt, jeg tror dog ikke jeg vil bruge kokosmælk hver gang
jeg laver det, men måske nu og da ;)
--
Knus Sabina

www.MandeZonen.dk
Danmarks førende mandeportal.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408857
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste