"Katja Law" <shaslaw@hotmail.com> writes:
> Jeg lod mig inspirere af "bagte rodfrugter" og vil høre om man kan blande
> kartofler, rødbeder, gulerødder, knoldselleri, porre og hvad man nu ellers
> kan finde på. Jeg tænkte på at skære alt i småstykker, komme det i et fad og
> så en tur i ovnen. Er der nogen som har foreslag til tid, varme, væden som
> skal ved, krydderier eller andet, vil jeg meget gerne høre om det.
Når der skal porre i, er det næsten nødvendigt med væske, de har det
med at blive meget tørre.
Jeg ville komme grøntsagsbouillon ved og krydre med groft salt og
timian. Det skal bare have til grøntsagerne er møre, jeg vil gætte på
en god time ved 200 grader, evt. halvanden time ved 160 grader.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder