|
| Mad i varmekasser Fra : Heidi |
Dato : 21-02-03 18:05 |
|
Jeg skal holde fest i morgen, og har bestilt tilberedt kød
fra slagteren, som jeg skal hente senest kl. 14.
Ham jeg bestilte hos påstod, at kødet (glaseret skinke
og farseret kalkun) kan holde sig varmt i op til 7
timer i varmekasserne det afhentes i. (Jeg går ud
fra, at det kun er hvis man absolut ikke letter på
låget inden spisningen).
Vi kommer nok til at spise omkring kl. 19, dvs.
6 timer efter.
Er der nogen der har erfaring med om det virkelig
kan holde sig varmt så længe - eller skal jeg
forberede mig på at det bliver kold buffet gæsterne
skal have?
--
Mvh. Heidi
BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning
| |
Thïngmand (21-02-2003)
| Kommentar Fra : Thïngmand |
Dato : 21-02-03 18:33 |
|
> Er der nogen der har erfaring med om det virkelig
> kan holde sig varmt så længe - eller skal jeg
Det er ikke helt forkert, men det safter utroligt meget af at ligge i sådan
en varmekasse...
| |
Heidi (21-02-2003)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 21-02-03 23:07 |
|
Thïngmand wrote:
>> Er der nogen der har erfaring med om det virkelig
>> kan holde sig varmt så længe - eller skal jeg
>
> Det er ikke helt forkert, men det safter utroligt meget
> af at ligge i sådan en varmekasse...
Vil det sige at al kødsaften fiser ud af kødet, så det
er en tør omgang når det skal spises? Eller er det
bare damp du mener?
--
Mvh. Heidi
BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning
| |
Thïngmand (24-02-2003)
| Kommentar Fra : Thïngmand |
Dato : 24-02-03 09:55 |
|
> Vil det sige at al kødsaften fiser ud af kødet, så det
> er en tør omgang når det skal spises? Eller er det
> bare damp du mener?
Tja er det ikke to sider af samme sag? Dampen er jo kødsaften der
fordamper...
Jeg havde en varmekasse med 6-7 kalvestege og efter de par timer buffeen
varede, var der over 1½ liter væske i bunden af kassen!
| |
Trine Kornum Christi~ (21-02-2003)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 21-02-03 20:21 |
|
"Heidi" <xnospamx@adslhome.dk> writes:
> Jeg skal holde fest i morgen, og har bestilt tilberedt kød
> fra slagteren, som jeg skal hente senest kl. 14.
> Ham jeg bestilte hos påstod, at kødet (glaseret skinke
> og farseret kalkun) kan holde sig varmt i op til 7
> timer i varmekasserne det afhentes i. (Jeg går ud
> fra, at det kun er hvis man absolut ikke letter på
> låget inden spisningen).
> Vi kommer nok til at spise omkring kl. 19, dvs.
> 6 timer efter.
>
> Er der nogen der har erfaring med om det virkelig
> kan holde sig varmt så længe - eller skal jeg
> forberede mig på at det bliver kold buffet gæsterne
> skal have?
Det lyder lidt som den rene bakteriefælde. Det holder sig jo næppe
over de 70 grader, men jeg kan da tage fejl. Nu er jeg også kendt for
at være ret hysterisk med hygiejne og den slags ting i et køkken.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder
| |
Inger Pedersen (22-02-2003)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 22-02-03 00:02 |
|
"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
>
> Det lyder lidt som den rene bakteriefælde. Det holder sig jo næppe
> over de 70 grader,
Også min tanke.
Jeg ville organisere det anderledes - hvilke realistiske muligheder kunne
der være?
Hilsen Inger
| |
Heidi (23-02-2003)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 23-02-03 17:58 |
|
Inger Pedersen wrote:
> "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en
> meddelelse
>>
>> Det lyder lidt som den rene bakteriefælde. Det holder
>> sig jo næppe over de 70 grader,
>
> Også min tanke.
> Jeg ville organisere det anderledes - hvilke realistiske
> muligheder kunne der være?
Nu er festen vel overstået, så jeg kan da lige fortælle
hvordan det spændte af.
Der blev åbnet for kødet lidt over halv syv, hvor vi skar
det ud (jeg vidste godt det var hele stykker) - det var
ikke brandvarmt, men heller ikke koldt.
Det smagte godt - og festen var alt i alt en succes.
--
Mvh. Heidi
BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning
| |
Mads Thorning Peders~ (23-02-2003)
| Kommentar Fra : Mads Thorning Peders~ |
Dato : 23-02-03 22:19 |
|
"Heidi" <xnospamx@adslhome.dk> skrev i en meddelelse
news:b3auj4$1jp4aj$1@ID-64059.news.dfncis.de...
> Nu er festen vel overstået, så jeg kan da lige fortælle
....og vi blev slet ikke inviteret på rester?!!!! Det' for dåååårligt
Mvh Mads
| |
Krabsen (25-02-2003)
| Kommentar Fra : Krabsen |
Dato : 25-02-03 19:53 |
|
Hvis de eneste rester var den kødsaft, der løb ud, ka' det vel være
ligemeget...
mvh
Krabsen
"Mads Thorning Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> skrev i en
meddelelse news:b3gbcj$1fia$1@news.cybercity.dk...
>
> "Heidi" <xnospamx@adslhome.dk> skrev i en meddelelse
> news:b3auj4$1jp4aj$1@ID-64059.news.dfncis.de...
> > Nu er festen vel overstået, så jeg kan da lige fortælle
>
> ...og vi blev slet ikke inviteret på rester?!!!! Det' for dåååårligt
>
> Mvh Mads
>
>
| |
Heidi (25-02-2003)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 25-02-03 20:57 |
|
Krabsen wrote:
> Hvis de eneste rester var den kødsaft, der løb ud, ka'
> det vel være ligemeget...
Der var aldrig snak om at der løb kødsaft ud af mit
kød - der var snak om at der var risiko for det, men
det skete altså ikke.
--
Mvh. Heidi
BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning
| |
Heidi (25-02-2003)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 25-02-03 20:56 |
|
Mads Thorning Pedersen wrote:
> "Heidi" <xnospamx@adslhome.dk> skrev i en meddelelse
> news:b3auj4$1jp4aj$1@ID-64059.news.dfncis.de...
>> Nu er festen vel overstået, så jeg kan da lige fortælle
>
> ...og vi blev slet ikke inviteret på rester?!!!! Det' for
> dåååårligt
Jeg har stadig nogen i køleskabet - så du skal da være
velkommen
--
Mvh. Heidi
BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning
| |
Thomas Wesley Hinton (21-02-2003)
| Kommentar Fra : Thomas Wesley Hinton |
Dato : 21-02-03 23:18 |
|
"Heidi" <xnospamx@adslhome.dk> skrev i en
> fra slagteren, som jeg skal hente senest kl. 14.
<snip>
> Vi kommer nok til at spise omkring kl. 19, dvs.
> 6 timer efter.
19-14 = 5
Så, så tæt på de 7 er det heller ikke.
| |
Heidi (21-02-2003)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 21-02-03 23:29 |
|
Thomas Wesley Hinton wrote:
> "Heidi" <xnospamx@adslhome.dk> skrev i en
>> fra slagteren, som jeg skal hente senest kl. 14.
>
> <snip>
>
>> Vi kommer nok til at spise omkring kl. 19, dvs.
>> 6 timer efter.
>
> 19-14 = 5
>
> Så, så tæt på de 7 er det heller ikke.
Nej okay - den smuttede lige
--
Mvh. Heidi
BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning
| |
tom nielsen (22-02-2003)
| Kommentar Fra : tom nielsen |
Dato : 22-02-03 10:51 |
|
Du skal også huske på at den temlig sikkert ikke er skåret ud - det tager
også lidt tid (bare så du ikke venter til kl 19 med at åbne, og får chokket
der)
| |
|
|