/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hvad skal vi ha' til aftensmad?
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 06-02-03 13:20

Hejsa

Kender i det hvor man står med hovedet nede i køledisken nede i
supermarkedet, og ikke aner hvad man skal lave til aftensmad? Det problem
synes jeg temmelig tit jeg løber på, og så tænket jeg på om vi måske kunne
hjælpe hinanden en gang imellem, med at fortælle hvad vi fik i går, eller
skal ha' i dag.

Det behøver selvfølgelig ikke være hver dag vi skriver herinde og fortæller,
for det bliver vi nok alle træt af i længde, men hvad med en gang i mellem?,
kunne det være et bud? på den måde kunne man måske også lave andet en
spaghetti med kødsovs, frikadeller osv.

Mange hilsner fra

Bolette ( der i aften ikke skal lave mad, da vi skal på Jensens bøfhus og
spise )



 
 
Pia (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Pia


Dato : 06-02-03 15:32

for noget tid siden var der en traad om "hvad fik i til middag i gaar"...det
var vist om en torsdag aften. Det var en suveraen ide. Maaske vi kan goere
det en gang om ugen, og se hvor det baerer hen?

Pia

"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> wrote in message
news:b1tk0i$2uhp$1@news.cybercity.dk...
> Hejsa
>
> Kender i det hvor man står med hovedet nede i køledisken nede i
> supermarkedet, og ikke aner hvad man skal lave til aftensmad? Det problem
> synes jeg temmelig tit jeg løber på, og så tænket jeg på om vi måske kunne
> hjælpe hinanden en gang imellem, med at fortælle hvad vi fik i går, eller
> skal ha' i dag.
>
> Det behøver selvfølgelig ikke være hver dag vi skriver herinde og
fortæller,
> for det bliver vi nok alle træt af i længde, men hvad med en gang i
mellem?,
> kunne det være et bud? på den måde kunne man måske også lave andet en
> spaghetti med kødsovs, frikadeller osv.
>
> Mange hilsner fra
>
> Bolette ( der i aften ikke skal lave mad, da vi skal på Jensens bøfhus og
> spise )
>
>



Bolette Nielsen (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 06-02-03 17:54

Hej Pia

"Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> skrev i en meddelelse
news:b1trkf$1756eo$1@ID-151207.news.dfncis.de...
> Maaske vi kan goere
> det en gang om ugen, og se hvor det baerer hen?

God idé, lige hvad jeg måske søgte efter. Jamen skal vi sige torsdag?

Bolette




Torup & Bachmann (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Torup & Bachmann


Dato : 06-02-03 16:10


"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> skrev i en meddelelse
news:b1tk0i$2uhp$1@news.cybercity.dk...
> Hejsa
>
> Kender i det hvor man står med hovedet nede i køledisken nede i
> supermarkedet, og ikke aner hvad man skal lave til aftensmad? Det problem
> synes jeg temmelig tit jeg løber på, og så tænket jeg på om vi måske kunne
> hjælpe hinanden en gang imellem, med at fortælle hvad vi fik i går, eller
> skal ha' i dag.
>
> Det behøver selvfølgelig ikke være hver dag vi skriver herinde og
fortæller,
> for det bliver vi nok alle træt af i længde, men hvad med en gang i
mellem?,
> kunne det være et bud? på den måde kunne man måske også lave andet en
> spaghetti med kødsovs, frikadeller osv.
>
> Mange hilsner fra
>
> Bolette ( der i aften ikke skal lave mad, da vi skal på Jensens bøfhus og
> spise )
>
> Hej Bolette
Jeg er virkelig ikke særlig kreativ i køkkenet i øjeblikket, da jeg nu læser
ejendomsjura ved siden af mit arbejde, men igår fik vi farserede porrer med
kartofler og champinonsauce. Dagen f'ør marineret kylling med kartofler og
champinonsauce og i dag, står den såmænd på hotdogs.
Jeg håber på lidt "bedring" i vinterferien, hvor jeg ganske vist har et hav
af lektier, men trods alt slipper for at stå op 05.30-06.00 hver dag.
Knus Rikke

Du kan finde inspiration til aftensmaden i kogebogen
www.rikkebachmann.webbyen.dk



Bolette Nielsen (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 06-02-03 17:57

Hej Rikke

"Torup & Bachmann" <vagntorup@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:jVu0a.118$df2.115@news.get2net.dk...
> Jeg håber på lidt "bedring" i vinterferien, hvor jeg ganske vist har et
hav
> af lektier, men trods alt slipper for at stå op 05.30-06.00 hver dag.

Rigtig god vinter ferie, jeg misunder dig det overhovedet ikke ( wrong )

Ferie hilsner fra

Bolette



Torup & Bachmann (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Torup & Bachmann


Dato : 06-02-03 18:34


"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> skrev i en meddelelse
news:b1u48f$grh$1@news.cybercity.dk...
> Hej Rikke
>
> "Torup & Bachmann" <vagntorup@get2net.dk> skrev i en meddelelse
> news:jVu0a.118$df2.115@news.get2net.dk...
> > Jeg håber på lidt "bedring" i vinterferien, hvor jeg ganske vist har et
> hav
> > af lektier, men trods alt slipper for at stå op 05.30-06.00 hver dag.
>
> Rigtig god vinter ferie, jeg misunder dig det overhovedet ikke ( wrong )
>
> Ferie hilsner fra
>
> Bolette

Du har vitterlig ingen grund til midsundelse. 2 store afleveringsopgaver i
ejendomsjura, dét bliver min vinterferie!
Knus Rikke

www.rikkebachmann.webbyen.dk




Gitte Sørensen (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Gitte Sørensen


Dato : 06-02-03 17:25

Thu, 6 Feb 2003 13:19:38 +0100, skrev "Bolette Nielsen"
<bobo@nospam.bolettes.dk> :

>hjælpe hinanden en gang imellem, med at fortælle hvad vi fik i går, eller
>skal ha' i dag.

Vi fik biksemad i går - lavet på en rest svinekam + lidt bacon og så
selvfølgelig løg og kartofler. Og med spejlæg og rødbeder til.

I dag skal vi have pandestegt berberi andebryst. Hertil frisk pasta,
hvor vi vælter en hvidløgs/urte-flødeost + en sjat kaffefløde ned i
gryden, når vandet er hældt fra. Og så kogt broccoli til.

Jeg aner ikke, hvad vi skal have i morgen . . . . . måske en
hjemmelavet pizza eller en hjemmelavet lasagne eller måske noget helt
tredie . . . . .


--
Gitte Sørensen
Hjemmeside med bl.a. Galleri: http://home.tiscali.dk/cgsorens
Webshop med kosmetik & undertøj: http://kosmetik-tak.dk
Homeparty (kosmetik & undertøj): http://gittes.dk

Bolette Nielsen (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 06-02-03 17:52


"Gitte Sørensen" <gydda@DETTE_SKAL_SLETTESsol.dk> skrev i en meddelelse
news:kp254vsr84131lg15ii444k1aj76m5m1pf@4ax.com...
> I dag skal vi have pandestegt berberi andebryst. Hertil frisk pasta,
> hvor vi vælter en hvidløgs/urte-flødeost + en sjat kaffefløde ned i
> gryden, når vandet er hældt fra. Og så kogt broccoli til.

Øj, det lyder lækkert, det vil jeg prøve en dag, mon ikke kyllingebryst også
kan bruges, min kæreste kan ikke lidt and?

Mange hilsner

Bolette




Hauge (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 06-02-03 17:36

Hejsa

"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> wrote in message
news:b1tk0i$2uhp$1@news.cybercity.dk...
> Bolette ( der i aften ikke skal lave mad, da vi skal på Jensens bøfhus og
> spise )

Der nu ikke kan inspirere dem, der har bare en anelse forstand på god mad

Industri pap-bøffer med pulversovs, sådan smager det ihvertfald i Århus..

Mvh Hauge



Bolette Nielsen (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 06-02-03 17:43


"Hauge" <hauge@CUTtrutter.dk> skrev i en meddelelse
news:3e428e95$0$164$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Der nu ikke kan inspirere dem, der har bare en anelse forstand på god mad
>
> Industri pap-bøffer med pulversovs, sådan smager det ihvertfald i Århus..

Det har det ikke gjort de gange vi har været der og spise, så jeg synes det
er okay til prisen.

Bolette



Kevin Edelvang (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 06-02-03 18:46

Bolette Nielsen wrote:

> Det har det ikke gjort de gange vi har været der og spise, så jeg
> synes det er okay til prisen.

Jeg har tit hørt argumentet, at det i det mindste er billigt. Det synes
jeg ikke, det er. Jo, måske når mig og gutterne en gang om året eller to
tager derned og spiser "Alt, hvad du kan"-ribs. Det er både godt og
forholdsvis billigt, naturligvis kun hvis man spiser meget

Mvh
Kevin Edelvang


Bolette Nielsen (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 06-02-03 22:15

Hej Kevin

"Kevin Edelvang" <barok@DETTE.skal.fjernes.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:b1u70g$hm8$1@sunsite.dk...
> Jo, måske når mig og gutterne en gang om året eller to
> tager derned og spiser "Alt, hvad du kan"-ribs. Det er både godt og
> forholdsvis billigt, naturligvis kun hvis man spiser meget

Lige hvad jeg har fået at spise i dag, spis så meget du vil af rids, mums
det var godt, og kors hvor er jeg mæt , er lige kommet derude fra nu. Og
billigt var det bestemt i dag, for vi havde sådanne nogen værdi kuponer med,
hvor man kunne spise to og betale for en, så det var ikke så ringe endda

Mange hilsner fra

Bolette



Finn H. (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Finn H.


Dato : 06-02-03 18:49


I dag : Franske hotdogs ( gad ikke lave mad)

I morgen : Flæskesteg med brune og hvide kartofler og brun sovs (mums
filibaba)

Finn



Bolette Nielsen (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 06-02-03 22:17


"Finn H." <jerseycowdk@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:3e42a09f$0$1759$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> I morgen : Flæskesteg med brune og hvide kartofler og brun sovs (mums
> filibaba)

Hej Finn

Selvom jeg lige har spist kan jeg kun sige en ting, mums, hvad tid skal jeg
komme?, det er nemlig afgjort en af mine hof retter

Mange hilsner fra

Bolette



Finn H. (07-02-2003)
Kommentar
Fra : Finn H.


Dato : 07-02-03 15:41


"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> skrev i en meddelelse
news:b1ujft$156s$1@news.cybercity.dk...
>
> "Finn H." <jerseycowdk@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
> news:3e42a09f$0$1759$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> > I morgen : Flæskesteg med brune og hvide kartofler og brun sovs (mums
> > filibaba)
>
> Hej Finn
>
> Selvom jeg lige har spist kan jeg kun sige en ting, mums, hvad tid skal
jeg
> komme?, det er nemlig afgjort en af mine hof retter


De andre kommer 17.30 så du kan bare kigge forbi

Finn



Jan Bøgh (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 06-02-03 19:20

"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> wrote in message
news:b1tk0i$2uhp$1@news.cybercity.dk...

> Kender i det hvor man står med hovedet nede i køledisken nede i
> supermarkedet,

Næh, men bliver det ikke koldt om ørerne?

vh
Jan



Jørgen Rasmussen (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Jørgen Rasmussen


Dato : 06-02-03 20:42

Bolette Nielsen wrote:

> Hejsa
>
> Kender i det hvor man står med hovedet nede i køledisken nede i
> supermarkedet, og ikke aner hvad man skal lave til aftensmad? Det problem
> synes jeg temmelig tit jeg løber på, og så tænket jeg på om vi måske kunne
> hjælpe hinanden en gang imellem, med at fortælle hvad vi fik i går, eller
> skal ha' i dag.

Og hvad skal det hjælpe.?

Der findes vel 1000 forskellige kogebøger på dansk, som folk bare har stående
til pynt.
Hjemmesider med opskrifter osv. osv.

På et tidspunkt må man da have tilstrækkeligt i alle disse muligheder, som ikke
bliver udnyttet.

Så derfor mit forslag: Start med at bruge de kendte kilder.

Det andet er da sjovt nok. Men vel egentlig mere interessant i datid. Som den
tråd der var for et par mdr. siden om hvad man fik at spise igår.
Det er noget andet end søgning efter opskrifter, nemlig en undersøgelse af hvad
folk spiser.


--
Mvh. Jørgen

Prøv noget nyt, læs her: http://www.usenet.dk/



Hauge (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 06-02-03 21:17

Hejsa

"Jørgen Rasmussen" <jorgen-rasmussen@aa.sa.dk> wrote in message
news:3E42BA8A.EAD94F71@aa.sa.dk...
> Det er noget andet end søgning efter opskrifter, nemlig en undersøgelse af
hvad
> folk spiser.

Ja eller at høre hvad alm. folk gør ved alm. kedelige opskrifter, for at
pifte dem lidt op. Inspiration.. Hvad er tv-kokke værd? Ja netop,
inspiration, for alle de opskrifter kan jo findes på nettet i een eller
anden form i forvejen..

Mvh Hauge



Bolette Nielsen (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 06-02-03 22:27


"Jørgen Rasmussen" <jorgen-rasmussen@aa.sa.dk> skrev i en meddelelse
news:3E42BA8A.EAD94F71@aa.sa.dk...
> Bolette Nielsen wrote:
> Og hvad skal det hjælpe.?

En hel del vil jeg tro.
>
> Der findes vel 1000 forskellige kogebøger på dansk, som folk bare har
stående
> til pynt.
> Hjemmesider med opskrifter osv. osv.

Det har du ret i, men jeg personligt synes altid det virker så kompliceret,
og der skal altid bruges alle mulige små ting man aldrig har i huset, derfor
ville der være både sjovere og letter at hjælpe hinanden, for mon ikke vi
nogenlunde har det samme i køkkenskabene? Jeg tænker da sommetider når jeg
render rundt i et supermarket, hvad mon de der skal ha' til aften eller dem
der? på denne måde kommer jeg lidt tætter på andres kogekunst.

Hilsner fra

Bolette




Jan Bøgh (07-02-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 07-02-03 18:30

"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> wrote in message
news:b1uk2r$16og$1@news.cybercity.dk...

> Det har du ret i, men jeg personligt synes altid det virker så
kompliceret,
> og der skal altid bruges alle mulige små ting man aldrig har i huset,
derfor
> ville der være både sjovere og letter at hjælpe hinanden, for mon ikke vi
> nogenlunde har det samme i køkkenskabene?

Nej.

> Jeg tænker da sommetider når jeg
> render rundt i et supermarket, hvad mon de der skal ha' til aften eller
dem
> der? på denne måde kommer jeg lidt tætter på andres kogekunst.

Det er ikke kogekunst, det er fremstilling af mad - hvilket IMHO er noget
helt, helt andet. Og det er ganske udmærket - jeg foretrækker at der er
hverdag mellem snapsene.

vh
Jan



Dorte R.M. Hansen (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Dorte R.M. Hansen


Dato : 06-02-03 21:31

On Thu, 6 Feb 2003 13:19:38 +0100, "Bolette Nielsen"
<bobo@nospam.bolettes.dk> wrote:

Hej Bolette
>
>Kender i det hvor man står med hovedet nede i køledisken nede i
>supermarkedet, og ikke aner hvad man skal lave til aftensmad? Det problem
>synes jeg temmelig tit jeg løber på, og så tænket jeg på om vi måske kunne
>hjælpe hinanden en gang imellem, med at fortælle hvad vi fik i går, eller
>skal ha' i dag.
>
Den er jeg med på! Hvad med at kalde den "Torsdagsmad" ?

Hjerteligst
Dorte

Bolette Nielsen (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 06-02-03 22:20

Hej Dorte

"Dorte R.M. Hansen" <dot.ringholm@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:2bh54vog36l13ukmk0fl3u1c8vn8cqrmuf@4ax.com...
> On Thu, 6 Feb 2003 13:19:38 +0100, "Bolette Nielsen"
> <bobo@nospam.bolettes.dk> wrote:
> Den er jeg med på! Hvad med at kalde den "Torsdagsmad" ?

Lyder som et godt navn, skal vi ikke bare sige det er vedtaget?

Hej herfra

Bolette



Dorte R.M. Hansen (06-02-2003)
Kommentar
Fra : Dorte R.M. Hansen


Dato : 06-02-03 23:10

On Thu, 6 Feb 2003 22:20:16 +0100, "Bolette Nielsen"
<bobo@nospam.bolettes.dk> wrote:

Hej Bolette
>
>"Dorte R.M. Hansen" <dot.ringholm@get2net.dk> skrev i en meddelelse
>news:2bh54vog36l13ukmk0fl3u1c8vn8cqrmuf@4ax.com...
>> On Thu, 6 Feb 2003 13:19:38 +0100, "Bolette Nielsen"
>> <bobo@nospam.bolettes.dk> wrote:
>> Den er jeg med på! Hvad med at kalde den "Torsdagsmad" ?
>
>Lyder som et godt navn, skal vi ikke bare sige det er vedtaget?
>
Jeg synes selv, ideen var lidt god, for så har ikke-interesserede en
reel chance for at hoppe tråden over.

Hjerteligst
Dorte

Pia J (07-02-2003)
Kommentar
Fra : Pia J


Dato : 07-02-03 08:55


Der vil jeg så undlade at deltage, da jeg kommer hjem kl 20 om torsdagen og
altid får rester fra onsdag

:Pia


Dorte R.M. Hansen (07-02-2003)
Kommentar
Fra : Dorte R.M. Hansen


Dato : 07-02-03 11:15

On Fri, 7 Feb 2003 08:55:15 +0100, "Pia J" <ngspam@ofir.dk> wrote:

Hej Pia
>
>Der vil jeg så undlade at deltage, da jeg kommer hjem kl 20 om torsdagen og
>altid får rester fra onsdag
>
Og hvad er der så galt med restemad?

Har du lyst til at være med i tråden, kunne du jo starte tråden onsdag
aften - for mig er det ret underordnet, om det nu er onsdag-,
torsdags- eller fredagsmaden. Ideen med "Torsdagsmad" var blot at
finde et Subj., som klart viser interesserede/ikke-interesserede, hvad
tråden handler om.

Hjerteligst
Dorte



--
www.bornholm.nu
Debat

Jan Bøgh (07-02-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 07-02-03 18:35

"Dorte R.M. Hansen" <dot.ringholm@get2net.dk> wrote in message
news:6d174v8c1ge87b6a0mkaiar3pgu0n8ii0f@4ax.com...

> Har du lyst til at være med i tråden, kunne du jo starte tråden onsdag
> aften - for mig er det ret underordnet, om det nu er onsdag-,
> torsdags- eller fredagsmaden. Ideen med "Torsdagsmad" var blot at
> finde et Subj., som klart viser interesserede/ikke-interesserede, hvad
> tråden handler om.

Hvis det her breder sig, kunne man så ikke blive enige om at sætte et fast
mærke i headeren, så man kan sætte et filter op mod disse tråde?

Personligt synes jeg at den oprindelige tråd, der blev startet for nogle
uger siden var rimelig sjov, men hvis det nu bliver hver dag, vil jeg gerne
være fri for at skulle springe alle disse indlæg over.

vh
Jan



Hauge (07-02-2003)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 07-02-03 18:59

Hejsa

"Jan Bøgh" <jan@boegh-dot-net> wrote in message
news:3e43ece7$0$155$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hvis det her breder sig, kunne man så ikke blive enige om at sætte et fast
> mærke i headeren, så man kan sætte et filter op mod disse tråde?

Syntes du selv at trafikken i den her gruppe er så stor, at du ikke kan
overskue at der er andre der har interesser som ikke er noget for dig, som
du skal springe over?

Hvis du ikke mener at alm. folks mad-ideer har interesse, hvad laver du så i
dk.KULTUR.mad+drikke? For kultur må det da rimeligvis kunne kaldes..

Mvh Hauge



Jan Bøgh (08-02-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 08-02-03 15:15

"Hauge" <hauge@CUTtrutter.dk> wrote in message
news:3e43f372$0$162$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...

> > Hvis det her breder sig, kunne man så ikke blive enige om at sætte et
fast
> > mærke i headeren, så man kan sætte et filter op mod disse tråde?
>
> Syntes du selv at trafikken i den her gruppe er så stor, at du ikke kan
> overskue at der er andre der har interesser som ikke er noget for dig, som
> du skal springe over?

Jeg stiller en venlig forespørgsel og skal vel ikke overfor dig gøre rede
for hvad jeg synes om dit eller datten.

Men jeg skal da nok bidrage til oplysning: Det er måske uden for din
forestillingsverden at man også kan følge /andre/ grupper og derfor gerne
vil slippe for den gang ævl, der er lagt op til her. IMHO så er tråde af
denne type primært egnede til at folk uden noget egentligt på hjerte kan
lave et indlæg så man kan se at man har været på - det er ikke særligt
relevanr at Peter har ædt hotdogs onsdag d 7/2!
At man en enkelt gang prøver at lave en voxpop på folks spisevaner er helt
OK, men at skulle plages med en uendelig strøm af ligegyldigheder i tide og
utide interesserer mig ikke en døjt. Mewn se - jeg har ikke før du blandede
mig overhovedet taget stilling til indholdet - jeg bidrog blot med et
supplement om subject. Og det indlæg jeg svarede på handlede om subjects for
denne type indlæg, hvorfor jeg kommer med et forslag, der gør at alle de,
der synes disse voxpops er interessante kan læse lystigt videre og vi andre
kan slippe.
Og så lang så godt - indtil du kommer med dit bræk:

> Hvis du ikke mener at alm. folks mad-ideer har interesse, hvad laver du så
i
> dk.KULTUR.mad+drikke? For kultur må det da rimeligvis kunne kaldes..

Det er almindelig god skik at man læser de indlæg der ligger foran i
tråden - men det gider du måske ikke?
Eller er du bare den type, der bliver sure over at andre ikke måtte have de
samme interesser som dig selv.

Du behøver ikke at svare!


J



Hauge (08-02-2003)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 08-02-03 17:06

Hejsa

"Jan Bøgh" <jan@boegh-dot-net> wrote in message
news:3e450f91$0$143$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Jeg stiller en venlig forespørgsel og skal vel ikke overfor dig gøre rede
> for hvad jeg synes om dit eller datten.

Ok, tror du måske skulle prøve at læse hvad jeg skrev, istedet for at læse
det du TROR jeg skrev..

> Men jeg skal da nok bidrage til oplysning: Det er måske uden for din
> forestillingsverden at man også kan følge /andre/ grupper og derfor gerne
> vil slippe for den gang ævl, der er lagt op til her.

Næeh, men det jeg ikke helt forstår, det er at DU absolut vil bestemme hvad
andre må skrive her, fordi du ikke kan overskue alle de grupper du selv har
valgt at følge.. Du ved, man kan bare droppe gruppen, hvis den blir for
useriøs eller bliver for uvoerskuelig at holde styr på.
Find det sted i fundatsen, der beskrier at folk IKKE må skrive om deres
aftensmad..

> IMHO så er tråde af
> denne type primært egnede til at folk uden noget egentligt på hjerte kan
> lave et indlæg så man kan se at man har været på - det er ikke særligt
> relevanr at Peter har ædt hotdogs onsdag d 7/2!

Nej, så undlader du at læse de indlæg, da de som oftest (ihvertfald denne
her gang) er i een tråd, altså helt undlade en tråd, er det så svært?

> At man en enkelt gang prøver at lave en voxpop på folks spisevaner er helt
> OK, men at skulle plages med en uendelig strøm af ligegyldigheder i tide
og
> utide interesserer mig ikke en døjt.

> Mewn se - jeg har ikke før du blandede
> mig overhovedet taget stilling til indholdet

Nej netop, du brokkede dig bare over at andre gerne ville skrive noget, som
ikek havde din kulinariske interesse.

> Og så lang så godt - indtil du kommer med dit bræk:

Aha, hvem der udgyder mest bræk, er du da vist ikke den rette til at udtale
dig om, når du grundlæggende mener at denne tråd generelt er bræk, altså
ikke din interesse.

> Det er almindelig god skik at man læser de indlæg der ligger foran i
> tråden - men det gider du måske ikke?

Ja, men hvorfor så blande di i resten af tråden, når den nu ikke
interesserer dig en hujende fis?

> Eller er du bare den type, der bliver sure over at andre ikke måtte have
de
> samme interesser som dig selv.

Aeh, var det ikek dig der var småsur over andres interesse i folks madvaner?
Joeh det var det da vist nok..

> Du behøver ikke at svare!

Joda, du slipper ikke.

Mvh Hauge



Jan Bøgh (08-02-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 08-02-03 17:48

"Hauge" <hauge@CUTtrutter.dk> wrote in message
news:3e452a9d$0$165$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...

> > Men jeg skal da nok bidrage til oplysning: Det er måske uden for din
> > forestillingsverden at man også kan følge /andre/ grupper og derfor
gerne
> > vil slippe for den gang ævl, der er lagt op til her.
>
> Næeh, men det jeg ikke helt forstår, det er at DU absolut vil bestemme
hvad
> andre må skrive her, fordi du ikke kan overskue alle de grupper du selv
har

Jeg har på ingen måde forsøgt at bestemme over hvad andre skriver - jeg har
i al beskedenhed som opfølgning på et indlæg, hvor Dorthe R.M. Hansen kommer
med forslag til hvordan man kunne udfylde subject spurgt om det var muligt
at mærke disse indlæg i headeren. Så kan /jeg/ slippe for at læse disse
indlæg uden at det på nogen måde lægger begrænsninger på andres deltagelse i
disse tråde. Men du mener måske at jeg SKAL finde disse relevante fordi du
åbenbart gør det.

> Find det sted i fundatsen, der beskrier at folk IKKE må skrive om deres
> aftensmad..

Find det sted i mit indlæg, hvor jeg så meget som antyder at jeg vil blande
mig i hvad folk skriver om min aftensmad.
Tag dog i det mindste det der står, og lad være med at tildele mig meninger,
jeg aldrig har givet udtryk for.

Er du holdt op med at tæve konen?

> Nej, så undlader du at læse de indlæg, da de som oftest (ihvertfald denne
> her gang) er i een tråd, altså helt undlade en tråd, er det så svært?

Næh - er der nogen der påstår det?

> > At man en enkelt gang prøver at lave en voxpop på folks spisevaner er
helt
> > OK, men at skulle plages med en uendelig strøm af ligegyldigheder i tide
> og
> > utide interesserer mig ikke en døjt.
>
> > Mewn se - jeg har ikke før du blandede
> > mig overhovedet taget stilling til indholdet
>
> Nej netop, du brokkede dig bare over at andre gerne ville skrive noget,
som
> ikek havde din kulinariske interesse.

Hvor i al verden finder du belæg for det udsagn? Hvor har jeg brokket mig
over det? Du tror ikke du skulle prøve at holde de forskellige indlæg ude
fra hinanden, så du ikke blander det hele sammen i en pærevælling?

> > Og så lang så godt - indtil du kommer med dit bræk:
>
> Aha, hvem der udgyder mest bræk, er du da vist ikke den rette til at
udtale
> dig om, når du grundlæggende mener at denne tråd generelt er bræk, altså
> ikke din interesse.

Altså: din påstand er at fordi det ikke interesserer mig, skulle jeg mene
det er noget bræk. Jamen så skal jeg da gerne hjælpe dig lidt på vej.
Indtil du blandede dig har jeg ikke givet udtryk for noget som helst i denne
retning - det er helt specifikt DIT indlæg jeg kalder noget bræk - bestemt
ikke alle de andres. Så du behøver slet ikke at bekymre dig på andres vegne.

> > Det er almindelig god skik at man læser de indlæg der ligger foran i
> > tråden - men det gider du måske ikke?
>
> Ja, men hvorfor så blande di i resten af tråden, når den nu ikke
> interesserer dig en hujende fis?

Hvad i alverden rager det dig? Hvad jeg læser eller ikke læser at alene min
sag. Hvis jeg har lyst til at fortsætte Dorthes indlæg skal jeg da for
pokker ikke spørge en eller anden selvbestaltet overdommer.
Men som resultat af denne udveksling kunne jeg ikke lade være med lige at
søge på 'Hauge' i Google Groups i denne NG, og en hurtig oversigt over de
første 20 hits ser for mig ud til at du åbenbart er mere interesseret i
ballade end mad og kultur.

> > Eller er du bare den type, der bliver sure over at andre ikke måtte have
> de
> > samme interesser som dig selv.
>
> Aeh, var det ikek dig der var småsur over andres interesse i folks
madvaner?
> Joeh det var det da vist nok..

Næh - jeg kom med et forslag til en subjectlinie!
Men nok en gang demonstrerer du at du opfinder en påstand, tillægger denne
til andre, hvorefter du så lystigt kværner løs mod din egen påstand.

Det tjener vel næppe et formål at bede dig læse tilbage i tråden og finde
belæg for dine egne påstande, så never mind. Jeg gider i hvert fald ikke
skændes med dig, hvor slagmålet i sig selv synes at være målet for dine
aktiviteter.

vh
/j



Hauge (08-02-2003)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 08-02-03 17:54

Hejsa

"Jan Bøgh" <jan@boegh-dot-net> wrote in message
news:3e453384$0$126$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...

Snip en masse ligegyldigt.

Sæt dig sammen med P.W.B., som har samme mening som dig, i en anden tråd.

FUT: dk.admin.netikette

/Hauge



Jan Bøgh (08-02-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 08-02-03 18:10

"Hauge" <hauge@CUTtrutter.dk> wrote in message
news:3e4535b7$0$195$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...

> Sæt dig sammen med P.W.B., som har samme mening som dig, i en anden tråd.

Du er åbenbart aldeles uden for pædagogisk rækkevidde. Du har ikke taget
stilling til bare et eneste af mine argumenter, men tonser bare løs med dine
egne misforståelser.
Lær dog at læse /og/ forstå det, du læser.
Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves!

> FUT: dk.admin.netikette

Dette er ikke en netikettediskussion, men et forsøg på at korrigere din
manglende evne til at forstå det du læser. Åbenbart aldeles forgæves.

EOD

/j



Kevin Edelvang (08-02-2003)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 08-02-03 18:30

Jan Bøgh wrote:

> "Hauge" <hauge@CUTtrutter.dk> wrote

>> Sæt dig sammen med P.W.B., som har samme mening som dig, i en anden
>> tråd.
>
> Du er åbenbart aldeles uden for pædagogisk rækkevidde.

-snip-

Jeg synes ærligt talt, at I begge har været gode til at skrive en masse
møg, der normalt ikke findes i en gruppe som denne. Men Jan, jeg synes
egentlig, dit forslag om mærkning er godt. Da jeg ikke tror, at alle
læser med hernede i trådene, foreslår jeg, at du poster et nyt indlæg
om, hvorledes man bør mærke de fremtidige tråde, f.eks. med
[torsdagsmad] el. lignende.

Det ville jo i givet fald betyde, at vi slap for meget ubehagelig
mudderkastning som den, I to lige har bidraget til.

Mvh
Kevin Edelvang


Jan Bøgh (08-02-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 08-02-03 18:52

"Kevin Edelvang" <barok@DETTE.skal.fjernes.mail.dk> wrote in message
news:b23er6$3tv$1@sunsite.dk...

Hej Kevin

> Jeg synes ærligt talt, at I begge har været gode til at skrive en masse
> møg, der normalt ikke findes i en gruppe som denne. Men Jan, jeg synes

Det beklager jeg, og jeg kan love dig at jeg ikke bidrager med flere indlæg
overfor Hauge.

> egentlig, dit forslag om mærkning er godt. Da jeg ikke tror, at alle
> læser med hernede i trådene, foreslår jeg, at du poster et nyt indlæg
> om, hvorledes man bør mærke de fremtidige tråde, f.eks. med
> [torsdagsmad] el. lignende.

> Det ville jo i givet fald betyde, at vi slap for meget ubehagelig
> mudderkastning som den, I to lige har bidraget til.

Jeg vil dog blot stilfærdigt fremføre at udgangspunktet var
news:3e43ece7$0$155$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk
og at jeg stadig ikke fatter hvad, der i dette indlæg berettiger Hauges
fremfærd.
Men jeg skal nok styre mig.

mvh
Jan



kautaq (08-02-2003)
Kommentar
Fra : kautaq


Dato : 08-02-03 23:30

Jan Bøgh wrote:

> Jeg vil dog blot stilfærdigt fremføre at udgangspunktet var
> news:3e43ece7$0$155$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk
> og at jeg stadig ikke fatter hvad, der i dette indlæg berettiger Hauges
> fremfærd.

Det [dit indlæg] giver dårlig stemning. Det startede med Bosses
indlæg i køkkenmaskine-tråden, og har nu bredt sig til denne tråd.

> Men jeg skal nok styre mig.

Bagbord!

--
Mike http://home2.inet.tele.dk/kautaq

Klaus Alexander Seis~ (09-02-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 09-02-03 00:29

Kevin Edelvang skrev:

> Men Jan, jeg synes egentlig, dit forslag om mærkning er godt.

Jeg synes det er en dårlig idé med mærkning af tråde. Det ender med
at vi skal huske på 10-20-30 forskellige afmærkninger for at tage
hensyn til hvem der ikke kan lide at læse om hvad, og det er alligevel
dømt til at mislykkes, da der hele tiden vil komme nye deltagere til
her i gruppen.

Jeg kan ikke fordrage at læse om sport i papiraviserne, så når jeg
kommer til sportssiderne bladrer jeg udenom. På samme måde vil jeg
mene at det må være op til folk selv at filtere det fra de ikke
gider at læse - det være sig specielle emner eller indlæg fra visse
personer.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Pia J (07-02-2003)
Kommentar
Fra : Pia J


Dato : 07-02-03 08:52

Jeg er begyndt at lave madplan for 1-2 uger af gangen, dels kan jeg minimere
mine indkøb til 1-2 gange ugentligt, jeg hader butikker, dels samkøre
indkøbene, så jeg udnytter fx grønsager bedre og ikke har 17 halve pakker
til overs der bliver glemt bagefter. Dette har også givet en vis økonomisk
gevinst!

Jeg sætter mig ned med opskrifter og lader mundvandet løbe mens jeg laver
listen, det er nemmere end at skulle beslutte sig mens man står i Brugsen -
så bliver det alt for nemt "krebinetter med kartoffelmos og færdig
tomatsovs - slut". Vi får meget mere varieret og sund mad nu!

:Pia


Mads Thorning Peders~ (09-02-2003)
Kommentar
Fra : Mads Thorning Peders~


Dato : 09-02-03 08:20


"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> skrev i en meddelelse
news:b1tk0i$2uhp$1@news.cybercity.dk...
> Hejsa
>
> Kender i det hvor man står med hovedet nede i køledisken nede i
> supermarkedet, og ikke aner hvad man skal lave til aftensmad? Det problem
> synes jeg temmelig tit jeg løber på, og så tænket jeg på om vi måske kunne
> hjælpe hinanden en gang imellem, med at fortælle hvad vi fik i går, eller
> skal ha' i dag.
>
> Det behøver selvfølgelig ikke være hver dag vi skriver herinde og
fortæller,
> for det bliver vi nok alle træt af i længde, men hvad med en gang i
mellem?,
> kunne det være et bud? på den måde kunne man måske også lave andet en
> spaghetti med kødsovs, frikadeller osv.

Jamen jeg vil da byde ind med aftenens menu: hvidvinsdampede laksefileter i
savoykål med ris og spinat"tzatchiki":

et par blade (afhængigt af størrelsen) savoykål koges et par minutter i vand
med salt. Lidt hvidvin hældes i kogevandet, der varmes op og hældes i et
ildfast fad sammen med lidt løgringe.

Et stks. laksefilet pr. næse pakkes i savoykålen, lægges i det ildfaste fad,
tildækkes løst med staniol og sættes i 180 grader varm ovn 25-30 minutter.

Spinat"tzachiki": frossen hakket spinat tøes op og røres ud i drænet
youghurt med lidt hvidløg, salt og peber.

Hertil en gang ris med vilde (gerne kogt med lidt løvstikke) og en gang
ciabatabrød.

Det er nemt, giver ikke den helt store opvask og så smager det fortrinligt


Mvh Mads





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177555
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408859
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste