> > Endnu en uundværlig feature: Sæsonangivelser for hver eneste råvare, som
så
> > bliver talt sammen i opskrifterne, således at der står hvilke måneder en
> > given opskrift er bedst at lave.
> Dur ikke - man kan lave en generel sæsonangivelse for hver enkelt
opskrift -
> ikke for hver enkelt råvare - det bliver alt for besværligt at skulle
taste
> ind.
Hmmm... jeg har også gået og grublet over hvordan det kan laves. Jeg har i
forvejen en record for hver ingrediens med 2 felter. Jeg kunne eventuelt
tilføje 12 yderligere felter, der som default har værdien 0, men manuelt kan
sættes til 1 i enkelte måneder hvor varen ikke er i sæson. Derefter må jeg
lave en makro der for alle ingredienser, summer januar-feltet sammen og
skriver på opskriften hvis summen er større end 0, at den ikke er i sæson i
januar. Osv. med februar, marts, ... Osv. med næste opskrift i databasen.
Men med de sølle 35 opskrifter jeg har i databasen kan det godt være det
ville være nemmere at gøre det manuelt.