/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Simpel sirup
Fra :
Scorpmoon
Dato :
26-01-03 15:46
Kaffe-sirup i Kvickly: 35 kr.
Jow tak.. Jeg har forsøgt selv at lave sirup til brug i kaffe, drinks og
andet.
Blander 2 dele rørsukker med 1 del vand, og lader det koge 1-2 minutter
hvorefter jeg tager det af... Hvis man koger det længere til det får den
rigtige konsistent i gryden, så bliver det fuldstændig stivnet når det køler
af, derfor er det lidt svært at bedømme hvornår det skal tages op.
Men jeg ville gerne at jeg ku' fylde det på glas og bruge som kaffe sirup,
men dagen efter stivner det alligevel... Hvad gør jeg forkert? Skal jeg
bruger glukose også?
Klaus Alexander Seis~ (
27-01-2003
)
Kommentar
Fra :
Klaus Alexander Seis~
Dato :
27-01-03 09:07
Scorpmoon skrev:
> Skal jeg bruger glukose også?
Hvad med blot en anelse mere vand?
// Klaus
--
><> vandag, môre, altyd saam
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177554
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408852
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.