/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Mad opskrifter
Fra : Ida Nielsen


Dato : 26-01-03 19:07

Hej er der ikke nogle som kunne tænke sig at bytte opskrifter til Easy
Recipe med mig.

Easy Recipe kan importerer fra Easy Recipe, Meal Master og Master Cook.

Pt. Har jeg alle de danske Meal Master opskrifter, og en del til ismaskiner.
Men jeg tænkte at vis man var nogle stykker ville det gå hurtigt med at
opbygge en stor database.

Hvis nogle ellers er interesseret i mine nuværende opskrifter så drop en
mail - og jeg sender meget gerne.


Til slut så har jeg en masse McDonalds opskrifter, hvis nogle skulle være
interesseret. Disse er dog i word format, da jeg endnu ikke har fået dem
lagt over i Easy Recipe

Hilsen
Ida



 
 
Niklas (26-01-2003)
Kommentar
Fra : Niklas


Dato : 26-01-03 23:34


"Ida Nielsen" <idani@worldonline.dk> skrev i en meddelelse news:CtVY9.45912$Hl6.5554929@news010.worldonline.dk...
> Hej er der ikke nogle som kunne tænke sig at bytte opskrifter til Easy
> Recipe med mig.
>
> Easy Recipe kan importerer fra Easy Recipe, Meal Master og Master Cook.
>
> Pt. Har jeg alle de danske Meal Master opskrifter, og en del til ismaskiner.
> Men jeg tænkte at vis man var nogle stykker ville det gå hurtigt med at
> opbygge en stor database.
>
> Hvis nogle ellers er interesseret i mine nuværende opskrifter så drop en
> mail - og jeg sender meget gerne.
>
>
> Til slut så har jeg en masse McDonalds opskrifter, hvis nogle skulle være
> interesseret. Disse er dog i word format, da jeg endnu ikke har fået dem
> lagt over i Easy Recipe
>
> Hilsen
> Ida
>
>

Undskyld hvis jeg spørger dumt.

Hvad er Easy Recipe?

Venligst

Niklas


Vibeke & Michael (27-01-2003)
Kommentar
Fra : Vibeke & Michael


Dato : 27-01-03 15:20

Opskrifter til ismaskiner vil jeg da være meget interesseret i.

Er det noget du er interesseret i at dele??

Michael


"Ida Nielsen" <idani@worldonline.dk> wrote in message
news:CtVY9.45912$Hl6.5554929@news010.worldonline.dk...
> Hej er der ikke nogle som kunne tænke sig at bytte opskrifter til Easy
> Recipe med mig.
>
> Easy Recipe kan importerer fra Easy Recipe, Meal Master og Master Cook.
>
> Pt. Har jeg alle de danske Meal Master opskrifter, og en del til
ismaskiner.
> Men jeg tænkte at vis man var nogle stykker ville det gå hurtigt med at
> opbygge en stor database.
>
> Hvis nogle ellers er interesseret i mine nuværende opskrifter så drop en
> mail - og jeg sender meget gerne.
>
>
> Til slut så har jeg en masse McDonalds opskrifter, hvis nogle skulle være
> interesseret. Disse er dog i word format, da jeg endnu ikke har fået dem
> lagt over i Easy Recipe
>
> Hilsen
> Ida
>
>



Rene' Hjorth (27-01-2003)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 27-01-03 21:28

[Vibeke & Michael | Mon, 27 Jan 2003 15:19:41 +0100]

>Opskrifter til ismaskiner vil jeg da være meget interesseret i.

Jeg bruger ikke EasyMealMasterSomthing programmet, men har lavet flere
gode opskrifter til en (god) ismaskine, og dem deler jeg gerne (flere af
dem har jeg også postet før):


Renés Gelato opskrifter

Grundmassen til gelato laves således
(500 g. masse, 4-5 portioner)
4 æggeblommer piskes med ca. 80-100 g. sukker; 2-2½ dl. sødmælk og 2 dl.
piskefløde gives et opkog og tilsættes æggemassen i en tynd stråle under
grundig piskning; massen kommes tilbage i gryden under ganske svag varme
(eller bedst under vandbad) og varmes/piskes til den tykner og skummet
forsvinder.

1-2 blade opblødt husblas kan evt. tilsættes. Massen afkøles i køleskab
før den anvendes.

Chokolade/Rom gelato
90 g. mørk chokolade smeltes under vandbad, og 1/3 grundmasse emulgeres
forsigtigt deri, hvorefter 2 spsk. mørk rom tilsættes sammen med 2 tsk.
god kakao - efter lidt tid tilsættes resten af grundmassen og isen køres
som normalt.

Chokolade/orange gelato "Stracciatella"
Smelt 80 g. mørk chokolade. 2 spsk. Cointreau tilsættes en portion
grundmasse; når isen køres i maskinen og begynder at tykne lidt,
tilsættes den lune chokolade i en tynd stråle mens maskinen kører.

Vanille gelato
Kornene af ½-1 stang (polynesisk) vanille piskes med æggeblommerne i
grundmassen; de tomme stænger tilsættes fløden under opkoget (fjernes
herefter) og isen køres som normalt.

Kastanie gelato
100 g. glaserede kastanier (fra dåse) hakkes fint og tilsættes
grundmassen.

Banan gelato
3 meget modne bananer moses og tilsættes grundmassen.

Hasselnød gelato
80 g. ristede hasselnødder uden skal hakkes ganske fint - nemmest sammen
med sukkeret. Halvdelen af blandingen koges med fløden og halvdelen
piskes med æggeblommerne.

Mandel gelato
80 g. mandler hakkes fint, gerne mandelmel og gerne Marconas - nemmest
sammen med sukkeret. Halvdelen af blandingen koges med fløden og
halvdelen piskes med æggeblommerne.

Pistacchio gelato
50 g. grønne rå afskallede pistacienødder og 20 g. spanske mandler
hakkes fint - nemmest sammen med sukkeret. Halvdelen af blandingen
koges med fløden og halvdelen piskes med æggeblommerne; 1 spsk.
maraschino likør samt lidt mandelessens tilsættes.

Valnød/Ahorn gelato
60 g. valnødder hakkes fint og koges med 50 g. ahornsirup til en tyk
grød, blandes med grundmassen og køres i ismaskinen når det er afkølet.


René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste