/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
At marinere ingefær?
Fra : Thomas Hjort


Dato : 26-01-03 16:37

Jeg elsker ingefær, men jeg syntes det er for stærkt, derfor koger jeg
skiverne i op til 20 minutter, og det trækker jo en del smag (og det stærke)
ud.
Kan man marinere sig ud af problemet?


Mvh Thomas



 
 
Ukendt (26-01-2003)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 26-01-03 23:09


"Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> wrote in message
news:b10vaa$fi5$1@news.cybercity.dk...
> Jeg elsker ingefær, men jeg syntes det er for stærkt, derfor koger jeg
> skiverne i op til 20 minutter, og det trækker jo en del smag (og det
stærke)
> ud.
> Kan man marinere sig ud af problemet?
>
>
> Mvh Thomas
>
Hvad mener du med stærkt? Mener du selektere i smagsingredienserne i
ingefæren?

Det ligger vel lige for at anvende lidt mindre...og således reducere
styrken....eller....som i Kina, hvor der anvendes meget ingefær i maden, men
gerne i store skiver, at den aldrig spises med, men tages fra som vi tager
lauerbærbladet tilside....ingefær spises der kun med, når den er hakket i
retten i umiskendelig størrelse..f.ex. i fars kødfars til Bauzi m.m.

Men det er vel næsten for enkelt...på den anden side er der jo ikke noget
som den friske?

H



Thomas Hjort (27-01-2003)
Kommentar
Fra : Thomas Hjort


Dato : 27-01-03 12:48


"Henrik" <henrik> skrev i en meddelelse
news:3e34b77e$0$182$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>
> "Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> wrote in message
> news:b10vaa$fi5$1@news.cybercity.dk...
> > Jeg elsker ingefær, men jeg syntes det er for stærkt, derfor koger jeg
> > skiverne i op til 20 minutter, og det trækker jo en del smag (og det
> stærke)
> > ud.
> > Kan man marinere sig ud af problemet?
> >
> >
> > Mvh Thomas
> >
> Hvad mener du med stærkt? Mener du selektere i smagsingredienserne i
> ingefæren?
>
> Det ligger vel lige for at anvende lidt mindre...og således reducere
> styrken....eller....som i Kina, hvor der anvendes meget ingefær i maden,
men
> gerne i store skiver, at den aldrig spises med, men tages fra som vi tager
> lauerbærbladet tilside....ingefær spises der kun med, når den er hakket i
> retten i umiskendelig størrelse..f.ex. i fars kødfars til Bauzi m.m.
>


Hmm. Ingefær i skiver smager rigtig godt i f.eks suppe, så jeg kan ikke
forstå når du siger at ingefær kun bruges som smagsgiver og derefter
kasseres. Og så skulle det også være sundt.



Mvh Thomas



Padmé (27-01-2003)
Kommentar
Fra : Padmé


Dato : 27-01-03 14:23



> Hmm. Ingefær i skiver smager rigtig godt i f.eks suppe, så jeg kan ikke
> forstå når du siger at ingefær kun bruges som smagsgiver og derefter
> kasseres. Og så skulle det også være sundt.

> Mvh Thomas

Hey..

Og jeg vil da nødig undvære den syltede ingefær til min sushi :)

Padmé




Thomas Hjort (27-01-2003)
Kommentar
Fra : Thomas Hjort


Dato : 27-01-03 15:27


"Padmé" <e@nonhotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3e3532c6$0$71634$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
>
> > Hmm. Ingefær i skiver smager rigtig godt i f.eks suppe, så jeg kan ikke
> > forstå når du siger at ingefær kun bruges som smagsgiver og derefter
> > kasseres. Og så skulle det også være sundt.
>
> > Mvh Thomas
>
> Hey..
>
> Og jeg vil da nødig undvære den syltede ingefær til min sushi :)


Ja! F.eks.


Mvh Thomas



Anders (26-01-2003)
Kommentar
Fra : Anders


Dato : 26-01-03 22:46


"Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:b10vaa$fi5$1@news.cybercity.dk...
> Jeg elsker ingefær, men jeg syntes det er for stærkt, derfor koger jeg
> skiverne i op til 20 minutter, og det trækker jo en del smag (og det
stærke)
> ud.
> Kan man marinere sig ud af problemet?
>
>
> Mvh Thomas

Hvad med bare at bruge lidt mindre??

Anders



Svend Andersen (27-01-2003)
Kommentar
Fra : Svend Andersen


Dato : 27-01-03 13:36

dsl54291@vip.cybercity.dk writes:
>Hmm. Ingefær i skiver smager rigtig godt i f.eks suppe, så jeg kan ikke
>forstå når du siger at ingefær kun bruges som smagsgiver og derefter
>kasseres. Og så skulle det også være sundt.

a.p.p. ingefær

Ingefær er jo en rod, men hvad gror der i den anden ende ?
(altså op over jorden


hilsen Svend A

Internet for mennesker:
http://www.enterpol.dk




Trine Kornum Christi~ (27-01-2003)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 27-01-03 13:48

"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> writes:

> Ingefær er jo en rod, men hvad gror der i den anden ende ?
> (altså op over jorden

En ret stor plante, så vidt jeg husker. Hvis du bor i Århus eller
kommer hertil, så kan den ses i Væksthusene i Botanisk Have. Der er
gratis adgang. Her er også rigtig mange andre spændende plater, når
man som jeg syntes det er sjovt at se hvor krydderierne kommer fra.
Bl.a. er der kanel.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

Klaus Alexander Seis~ (27-01-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 27-01-03 15:29

Trine Kornum Christiansen skrev:

>> Ingefær er jo en rod, men hvad gror der i den anden ende ?
>
> En ret stor plante, så vidt jeg husker. Hvis du bor i Århus eller
> kommer hertil, så kan den ses i Væksthusene i Botanisk Have.

Man kan osse bare putte en ingefærrod i en potte med god jord. Det
varer ikke længe inden planten kommer op.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste