|
| At marinere ingefær? Fra : Thomas Hjort |
Dato : 26-01-03 16:37 |
|
Jeg elsker ingefær, men jeg syntes det er for stærkt, derfor koger jeg
skiverne i op til 20 minutter, og det trækker jo en del smag (og det stærke)
ud.
Kan man marinere sig ud af problemet?
Mvh Thomas
| |
Ukendt (26-01-2003)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 26-01-03 23:09 |
|
"Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> wrote in message
news:b10vaa$fi5$1@news.cybercity.dk...
> Jeg elsker ingefær, men jeg syntes det er for stærkt, derfor koger jeg
> skiverne i op til 20 minutter, og det trækker jo en del smag (og det
stærke)
> ud.
> Kan man marinere sig ud af problemet?
>
>
> Mvh Thomas
>
Hvad mener du med stærkt? Mener du selektere i smagsingredienserne i
ingefæren?
Det ligger vel lige for at anvende lidt mindre...og således reducere
styrken....eller....som i Kina, hvor der anvendes meget ingefær i maden, men
gerne i store skiver, at den aldrig spises med, men tages fra som vi tager
lauerbærbladet tilside....ingefær spises der kun med, når den er hakket i
retten i umiskendelig størrelse..f.ex. i fars kødfars til Bauzi m.m.
Men det er vel næsten for enkelt...på den anden side er der jo ikke noget
som den friske?
H
| |
Thomas Hjort (27-01-2003)
| Kommentar Fra : Thomas Hjort |
Dato : 27-01-03 12:48 |
|
"Henrik" <henrik> skrev i en meddelelse
news:3e34b77e$0$182$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>
> "Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> wrote in message
> news:b10vaa$fi5$1@news.cybercity.dk...
> > Jeg elsker ingefær, men jeg syntes det er for stærkt, derfor koger jeg
> > skiverne i op til 20 minutter, og det trækker jo en del smag (og det
> stærke)
> > ud.
> > Kan man marinere sig ud af problemet?
> >
> >
> > Mvh Thomas
> >
> Hvad mener du med stærkt? Mener du selektere i smagsingredienserne i
> ingefæren?
>
> Det ligger vel lige for at anvende lidt mindre...og således reducere
> styrken....eller....som i Kina, hvor der anvendes meget ingefær i maden,
men
> gerne i store skiver, at den aldrig spises med, men tages fra som vi tager
> lauerbærbladet tilside....ingefær spises der kun med, når den er hakket i
> retten i umiskendelig størrelse..f.ex. i fars kødfars til Bauzi m.m.
>
Hmm. Ingefær i skiver smager rigtig godt i f.eks suppe, så jeg kan ikke
forstå når du siger at ingefær kun bruges som smagsgiver og derefter
kasseres. Og så skulle det også være sundt.
Mvh Thomas
| |
Padmé (27-01-2003)
| Kommentar Fra : Padmé |
Dato : 27-01-03 14:23 |
|
> Hmm. Ingefær i skiver smager rigtig godt i f.eks suppe, så jeg kan ikke
> forstå når du siger at ingefær kun bruges som smagsgiver og derefter
> kasseres. Og så skulle det også være sundt.
> Mvh Thomas
Hey..
Og jeg vil da nødig undvære den syltede ingefær til min sushi :)
Padmé
| |
Thomas Hjort (27-01-2003)
| Kommentar Fra : Thomas Hjort |
Dato : 27-01-03 15:27 |
|
"Padmé" <e@nonhotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3e3532c6$0$71634$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
>
> > Hmm. Ingefær i skiver smager rigtig godt i f.eks suppe, så jeg kan ikke
> > forstå når du siger at ingefær kun bruges som smagsgiver og derefter
> > kasseres. Og så skulle det også være sundt.
>
> > Mvh Thomas
>
> Hey..
>
> Og jeg vil da nødig undvære den syltede ingefær til min sushi :)
Ja! F.eks.
Mvh Thomas
| |
Anders (26-01-2003)
| Kommentar Fra : Anders |
Dato : 26-01-03 22:46 |
|
"Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:b10vaa$fi5$1@news.cybercity.dk...
> Jeg elsker ingefær, men jeg syntes det er for stærkt, derfor koger jeg
> skiverne i op til 20 minutter, og det trækker jo en del smag (og det
stærke)
> ud.
> Kan man marinere sig ud af problemet?
>
>
> Mvh Thomas
Hvad med bare at bruge lidt mindre??
Anders
| |
Svend Andersen (27-01-2003)
| Kommentar Fra : Svend Andersen |
Dato : 27-01-03 13:36 |
|
dsl54291@vip.cybercity.dk writes:
>Hmm. Ingefær i skiver smager rigtig godt i f.eks suppe, så jeg kan ikke
>forstå når du siger at ingefær kun bruges som smagsgiver og derefter
>kasseres. Og så skulle det også være sundt.
a.p.p. ingefær
Ingefær er jo en rod, men hvad gror der i den anden ende ?
(altså op over jorden
hilsen Svend A
Internet for mennesker:
http://www.enterpol.dk
| |
Trine Kornum Christi~ (27-01-2003)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 27-01-03 13:48 |
|
"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> writes:
> Ingefær er jo en rod, men hvad gror der i den anden ende ?
> (altså op over jorden
En ret stor plante, så vidt jeg husker. Hvis du bor i Århus eller
kommer hertil, så kan den ses i Væksthusene i Botanisk Have. Der er
gratis adgang. Her er også rigtig mange andre spændende plater, når
man som jeg syntes det er sjovt at se hvor krydderierne kommer fra.
Bl.a. er der kanel.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder
| |
Klaus Alexander Seis~ (27-01-2003)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 27-01-03 15:29 |
|
Trine Kornum Christiansen skrev:
>> Ingefær er jo en rod, men hvad gror der i den anden ende ?
>
> En ret stor plante, så vidt jeg husker. Hvis du bor i Århus eller
> kommer hertil, så kan den ses i Væksthusene i Botanisk Have.
Man kan osse bare putte en ingefærrod i en potte med god jord. Det
varer ikke længe inden planten kommer op.
// Klaus
--
><> vandag, môre, altyd saam
| |
|
|