Hej Annette !
Denne opskrift, hører til mine favoritter, ... indenfor kalkun.
Den er til 4 pers. ca. ~ men du kan bare lavet dobbelt portion,
da den også smager godt på brød, dagen efter.
Venlig hilsen
Kirsten
http://hjem.get2net.dk/Jullemor_And
Pikant kalkun ~ 4 pers.
1 kalkunbryst på ca. 8-900 g
250 g helbladet dybfrossen spinat
4 porrer
1 pk pikant ost med krydderurter
1/4 l fløde 9% ~ 1/2 l hvis man gerne vil have meget dyppelse.
2-3 fed hvidløg
Santa Maria "Texas hot" krydderi
Spinaten optøes, vandet presses ud, og den fordeles i bunden af et ildfast
fad. Porrene skæres i ringe, og lægges ovenpå spinaten.
Kalkunbrystet brunes på begge sider, krydres med salt og peber.
Skær nogle dybe revner på tværs af brystet, med ca. 5 cm mellemrum,
og fyld disse op med pikantosten.
Presset hvidløg smøres over kalkunbrystet, og der drysses Texas Hot over.
( Pas på ~ det er stærkt )
Brystet lægges ovenpå spinat/porrerne, og fløden hældes ved.
Stilles i ovnen ved 200 grader ca. 45-60 min.
*Paste/ris/flutes ~ serveres til*