"toma" <toma2000@pc.dk> wrote in message
news:9898eb$8s7$1@news.inet.tele.dk...
> Jeg er kommet i besiddelse af en steg af okseinderlår på godt 3 kg, snøret
> som en roastbeef, som jeg gerne vil servere til en familiekomsammen
> Jeg vil gerne have den "safigstegt" og ikke alt for rød-men er lidt bange
> for at den bliver den bliver tør og kedelig. Er der nogen her der har gode
> forslag til tilberedning -helst i ovn, den er lovlig stor til gryden. Og
> hvor mange personer rækker den mon til?
I et blandet selskab regner jeg normalt med 150 g/pers. Så en 18-20 pers
skulle nok kunne gå. Okseínderlår af en god okse er IMHO temmelig svær at
ødelægge med mendre man koger/steger den sønder og sammen - og så er det
endda svært
I øvrigt vil jeg melde mig ind i klubben, der opfordrer folk til at benytte
søgemaskiner:
http://groups.google.com/advanced_group_search og indtast 'roastbeef' i
søgefeltet (with all of the words) og 'dk.kultur.mad+drikke' i feltet
Newsgroups'
Følgende søgning:
http://groups.google.com/groups?as_q=roastbeef&num=50&btnG=Google-s%F8gning&
as_oq=&as_epq=&as_eq=&as_ugroup=dk.kultur.mad%2Bdrikke&as_usubject=&as_uauth
ors=+&as_umsgid=&lr=
giver dig bunker af indlæg fra denne gruppe, der fint beskriver mange
aspekter ved netop roastbeef.
Bon appetit!
Jan