/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
spaghetti og røget laks
Fra : mack


Dato : 03-01-03 15:13

Hej! Jeg har lidt røget laks liggende i køleskabet og tænkte om man ikke,
istedet for at spise det på franskbrød hvilket jeg har fået nogen gange i
løbet af julen, kunne lade den indgå i en (ikke alt for avanceret)
pasta-ret. Er der nogen der kan bidrage med en opskrift? Har også både fløde
og æg stående...

/mack



 
 
torup bachmann (03-01-2003)
Kommentar
Fra : torup bachmann


Dato : 03-01-03 15:32


"mack" <ottesen@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:3e159a84$0$47409$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej! Jeg har lidt røget laks liggende i køleskabet og tænkte om man ikke,
> istedet for at spise det på franskbrød hvilket jeg har fået nogen gange i
> løbet af julen, kunne lade den indgå i en (ikke alt for avanceret)
> pasta-ret. Er der nogen der kan bidrage med en opskrift? Har også både
fløde
> og æg stående...
>
> /mack
>
> Hej Mack
Nogen decideret opskrift har jeg ikke, men jeg ville lave en opbagt sauce og
tilsætte laksen i mindre stykker og en masse grønt, persille, eller hvad du
nu kan lide.
Det burde ikke kunne gå helt galt
MVH Rikke

Nemme opskrifter?
Se www.rikkebachmann.webbyen.dk




Torben Abilgaard (03-01-2003)
Kommentar
Fra : Torben Abilgaard


Dato : 03-01-03 15:53

Der er en opskrift på PBX her
http://www.dr.dk/p3/hjemmeservice/opskrifter/henrik_qvortrup.asp#

--
vh ¸.·´¯)
><> ´ Torben Abildgaard

"mack" <ottesen@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:3e159a84$0$47409$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej! Jeg har lidt røget laks liggende i køleskabet og tænkte om man ikke,
> istedet for at spise det på franskbrød hvilket jeg har fået nogen gange i
> løbet af julen, kunne lade den indgå i en (ikke alt for avanceret)
> pasta-ret. Er der nogen der kan bidrage med en opskrift? Har også både
fløde
> og æg stående...
>
> /mack
>
>



Niels Jacobsen (03-01-2003)
Kommentar
Fra : Niels Jacobsen


Dato : 03-01-03 16:37


"mack" <ottesen@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:3e159a84$0$47409$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej! Jeg har lidt røget laks liggende i køleskabet og tænkte om man
ikke,
> istedet for at spise det på franskbrød hvilket jeg har fået nogen
gange i
> løbet af julen, kunne lade den indgå i en (ikke alt for avanceret)
> pasta-ret.
Hej
Prøv at blande den varme pasta med Philadelphia cream cheese med
tomat/basilikum og tilsæt den røgede laks i strimler.

M.v.h
Niels



Iggy (03-01-2003)
Kommentar
Fra : Iggy


Dato : 03-01-03 19:10

Røget laks, frisk hakket basilikum og lidt fløde. Varm fløde tilsæt laksen,
og basilikum og bland det i pastaen. Husk Parmasan og rødvin



"Niels Jacobsen" <niels.k.jacobsenNOSPAM@oncable.dk> wrote in message
news:av4amt$t42$1@sunsite.dk...
>
> "mack" <ottesen@sol.dk> skrev i en meddelelse
> news:3e159a84$0$47409$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> > Hej! Jeg har lidt røget laks liggende i køleskabet og tænkte om man
> ikke,
> > istedet for at spise det på franskbrød hvilket jeg har fået nogen
> gange i
> > løbet af julen, kunne lade den indgå i en (ikke alt for avanceret)
> > pasta-ret.
> Hej
> Prøv at blande den varme pasta med Philadelphia cream cheese med
> tomat/basilikum og tilsæt den røgede laks i strimler.
>
> M.v.h
> Niels
>
>



Mette Nylander Sørup (03-01-2003)
Kommentar
Fra : Mette Nylander Sørup


Dato : 03-01-03 16:45

> Hej! Jeg har lidt røget laks liggende i køleskabet og tænkte om man ikke,
> istedet for at spise det på franskbrød hvilket jeg har fået nogen gange i
> løbet af julen, kunne lade den indgå i en (ikke alt for avanceret)
> pasta-ret. Er der nogen der kan bidrage med en opskrift? Har også både
fløde
> og æg stående...
>
Hej Mack

Jeg plejer at snitte lidt løg og lidt hvidløg, der så svitses i olie. Her
tilsætter jeg fløde, en sjat hvidvin, frisk (eller tørret) basilikum, salt
og peber. Dette får lov til at koge lidt ind. Pastaen koges. Når pastaen er
ved at være nok hældes laksen i saucen, hvor den varmes et par minutter. Det
serveres.... (beklager, men alle mål er på slump).

Mvh.
Mette



Annika Pedersen (03-01-2003)
Kommentar
Fra : Annika Pedersen


Dato : 03-01-03 17:35

> Jeg plejer at snitte lidt løg og lidt hvidløg, der så svitses i olie.
> Her tilsætter jeg fløde, en sjat hvidvin, frisk (eller tørret)
> basilikum, salt og peber. Dette får lov til at koge lidt ind. Pastaen
> koges. Når pastaen er ved at være nok hældes laksen i saucen, hvor den
> varmes et par minutter. Det serveres.... (beklager, men alle mål er på
> slump).

Sjovt nok har jeg også laks liggende og tænkte hvad den skulle bruges til.
Synes dette lyder godt :)
Har bare ikke hvidin hjemme, og fløde, har jeg blot flødeskum pt :\ (kan
det mon bruges, evt. med mælk også?

Noget andet er - hvor længe kan røget laks holde sig på køl efter åbning?

--
Annika Pedersen & Chili
http://annika.dk
http://minihunden.dk

mack (03-01-2003)
Kommentar
Fra : mack


Dato : 03-01-03 18:05

"Annika Pedersen" <newsgroup@annika.dk> wrote in message
news:Xns92F8B2676734BAnnikaPnewsgroup@63.209.170.235...
>
> Sjovt nok har jeg også laks liggende og tænkte hvad den skulle bruges til.
> Synes dette lyder godt :)
> Har bare ikke hvidin hjemme, og fløde, har jeg blot flødeskum pt :\ (kan
> det mon bruges, evt. med mælk også?
>

Jeg forsøger mig også med denne opskrift og har heller ingen hvidvin. Jeg
forestiller mig at det går uden... Aner ikke om det dutter med flødeskum,
men mælk går vel fint, - blot skal du nok jævne saucen lidt. Har også lidt
gorgonzola ost liggende..Overvejer at smelte det i flødesovsen, men ved ikke
helt om det er en god ide...

/mack




Annika Pedersen (03-01-2003)
Kommentar
Fra : Annika Pedersen


Dato : 03-01-03 19:27

> Jeg forsøger mig også med denne opskrift og har heller ingen hvidvin.
> Jeg forestiller mig at det går uden... Aner ikke om det dutter med
> flødeskum, men mælk går vel fint, - blot skal du nok jævne saucen
> lidt. Har også lidt gorgonzola ost liggende..Overvejer at smelte det i
> flødesovsen, men ved ikke helt om det er en god ide...
>
> /mack
>

ja ok, minimælk og jævning kan nok gøre lidt af det.
Ingen gorgonzola hellere. Hummm - tror jeg venter til imorgen formiddag
eller senere i aften (da jeg sådan set allerede har spist)

--
Annika Pedersen & Chili
http://annika.dk
http://minihunden.dk

Mette Svangren Gutte~ (03-01-2003)
Kommentar
Fra : Mette Svangren Gutte~


Dato : 03-01-03 19:07


"mack" <ottesen@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:3e159a84$0$47409$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej! Jeg har lidt røget laks liggende i køleskabet og tænkte om man ikke,
> istedet for at spise det på franskbrød hvilket jeg har fået nogen gange i
> løbet af julen, kunne lade den indgå i en (ikke alt for avanceret)
> pasta-ret. Er der nogen der kan bidrage med en opskrift? Har også både
fløde
> og æg stående...
>
> /mack

Hejsa

Jeg laver gerne en alm. hvid sovs, evt. med en god klat flødeost, smagt til
med krydderurter og så med champignon eller asparges. Laksen skal først i
til sidst. Når jeg køber ind til det, køber jeg de billige lakserester. Det
ses alligevel ikke, når det skal skæres i tern, og så får jeg en lækker ret,
der ser ud og smager af mere, end den har kostet

God appetit
Mette



[2900] Jesper Haaber~ (03-01-2003)
Kommentar
Fra : [2900] Jesper Haaber~


Dato : 03-01-03 19:33

mack <ottesen@sol.dk> wrote:

> Hej! Jeg har lidt røget laks liggende i køleskabet og tænkte om man ikke,
> istedet for at spise det på franskbrød hvilket jeg har fået nogen gange i
> løbet af julen, kunne lade den indgå i en (ikke alt for avanceret)
> pasta-ret. Er der nogen der kan bidrage med en opskrift? Har også både fløde
> og æg stående...

Jeg fik engang noget pasta med karry og røget laks i Göteborg - det er
noget af det bedste jeg nogensinde har smagt.


--
Med venlig hilsen Jesper

http://www.gylling.net/
ftp://80.197.181.14/ - in action from 9 am - 0.30 am CET

Peter Lykkegaard (03-01-2003)
Kommentar
Fra : Peter Lykkegaard


Dato : 03-01-03 19:40


"mack" <ottesen@sol.dk> wrote in message
news:3e159a84$0$47409$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej! Jeg har lidt røget laks liggende i køleskabet og tænkte
> om man ikke, istedet for at spise det på franskbrød hvilket
> jeg har fået nogen gange i løbet af julen, kunne lade den
> indgå i en (ikke alt for avanceret) pasta-ret. Er der nogen
> der kan bidrage med en opskrift? Har også både fløde
> og æg stående...
>
Karoline lavede en meget nem pastaret for år tilbage

Flødeost og mælk koges sammen og smages til med dild (rigeligt)
Grøn pasta koges
Laksen serveres as is til
flutes til og en god Lambrusco Rosé

Den er godt nok lidt sommerlig

mvh/Peter Lykkegaard



Helle Skoett (04-01-2003)
Kommentar
Fra : Helle Skoett


Dato : 04-01-03 01:04


"mack" <ottesen@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:3e159a84$0$47409$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej! Jeg har lidt røget laks liggende i køleskabet og tænkte om man ikke,
> istedet for at spise det på franskbrød hvilket jeg har fået nogen gange i
> løbet af julen, kunne lade den indgå i en (ikke alt for avanceret)
> pasta-ret. Er der nogen der kan bidrage med en opskrift? Har også både
fløde
> og æg stående...
>
> /mack
>
>
en klassiker er med rigelig pesto, stegt bacon, og laks, der lige har set
oversiden af stegepanden - mikse, mikse, mikse og god appetit.
vh helle s



rasmus carlsen (04-01-2003)
Kommentar
Fra : rasmus carlsen


Dato : 04-01-03 15:35

Nemt og godt:

Smør på en pande ...
Grønne asparges i cirka 2 cm stykker (ikke hovederne) ... riste riste i 5
minutter ...
På med en god slat balsamisk rødvinseddike ...
En god slat piskefløde og/eller mælk på panden ... en sjat kraftig fiskefond
(brug evt. den lille runde bøtte pulver, du kan købe i et supermarked - den
er ok) ...
I med laksestykkerne (i mudnrette bidder) ...
Simre i et par minutter ...

Server frisk pasta til ... mums og velbekomme ...

ras



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408857
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste