Martin Jørgensen <martin@heidiogmartin.dk> wrote:
> Jeg var ved at udforske vores nye kaffeautomat , og fik mig en kop Wiener
> Melange.
> Hvad består denne drik af?
> Jeg kunne nemlig godt tænke mig at smage det med en skvat Jameson i, men da
> vi ikke må drikkke på arbejde , så må man jo prøve herhjemme
Spændende spørgsmål. Kan ikke selv svare bedre end de andre.
Har Googlet lidt for at finde nogle kaffeopskrifter frem fra Wien.
Forgæves.
En Pharisär kunne vel også være sjov at prøve? Den er vist med et sjat
stærkt i?
Må jeg foreslå en studietur til Wien? Der er caféer med meget righoldige
'kaffekort' - og mange aviser 'på stang'. Men det bliver en splejsetur,
for jeg kan ikke betale for alle, som melder sig under fanerne
Det er jo ikke så underligt, at Wien er en kaffeby, for det var vist
under tyrkernes belejring i 1680'erne, at vi som europæere lærte kaffen
at kende? Eller husker jeg fejl?
Hvis nogen af jer kan finde frem til en (mere eller mindre) samlet
fortegnelse over Wiener-kafferne, vil det være vlekomment her (i det
mindste for mig).
--
venlig hilsen, Mich. Ottosen