Hej Pia.
Jeg har klippet opskriften fra Tørfslevs "den blå bagebog", og Friis er
uden tvivl bare et bestemt mærke af bagepulver. De bruger også, såvidt
jeg husker, Friis husblas.
Jeg har bagt kagen med det bagepulver, jeg nu engang havde, og den blev
udmærket.
Hilsen"Pia" skrev d. 24-10-02 14:35 dette indlæg :
>
> "Zippedyr" <Zippedyr.news@kandu.dk> wrote in message
> news:KaSt9.174586$Qk5.6006599@news010.worldonline.dk...
> > Hej.
> >
> > Rigtig god fornøjelse!
> > Mazarinkage
> >
> > Dej: 200 g margarine,
> > 250 g flormelis,
> > 4 æg,
> > 250 g marcipan eller konfektmasse,
> > 100 g kartoffelmel,
> > 125 g hvedemel,
> > 1 tsk. Friis bagepulver.
> >
> > Pynt: chokoladeglasur, sølvkugler eller kandiserede violer.
> > Rørt dej: margarinen røres blød. Sigtet flormelis tilsættes.
> > Marcipanmassen røres blød med æggeblommerne og røres derefter i
> > margarine- og sukkerblandingen. Kartoffelmel, hvedemel og bagepulver
> > sigtes sammen og tilsættes. De stiftpiskede æggehvider blandes
> > forsigtigt i dejen til sidst. Dejen hældes i en smurt 1 1/2 l
> > sandkageform. Stilles i kold ovn. Bagetid: ca. 1 time ved 185
grader.
> > Kagen glaseres varm, og i den fugtige glasur lægges sølvkugler eller
> > violer.
> >
>
> Tak skal du have. Lyder mums. Jeg vil lige checke een ting...du
siger
> Friis bagepulver...er det blot et maerke? Kan jeg bruge hvilken som
helst
> slags bagepulver?
>
> Knus
>
> Pia
>
>
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"