Opskriften på flødeboller er forsvundet hos mig, inden jeg nåede at gemme
den - er der nogen, der lige vil gentage den, eller sende den til mig?
Louise
"Annika Pedersen" <newsgroup@annika.dk> skrev i en meddelelse
news:Xns92AE61AC6C162AnnikaPnewsgroup@193.88.15.201...
> > Jeg lavede først de her utroligt hårde og meget trælse bunde af mel,
> > sukker og smør - de røg ud. Jeg kunne ikke engang servere dem som
> > småkager. Ud.
>
> Ja, jeg prøvede dem også for et par måneder siden - ingen succes :\
>
> > Så lavede jeg nogle vafler i vaffeljernet og stak nogle bunde ud -
> > godt.
>
> Det vil jeg prøve en anden gang - når jeg ellers har fundet bolig - og
> så kan jeg måske netop ønske jernet i indflytter ;)
>
> > Det var mega-svært at sætte skum/guf på bundene - er der nogen her,
> > der har et bud på hvordan det kunne gøres smartere (jeg brugte
> >skeer)
> > - skulle man bruge sådan en fløde-skums-sprøjte-tingest?
>
> Jeg brugte fryseposer med afklippet hjørne - så var der ikke den helt
> store rengøring bagefter - og de blev meget flotte da jeg først fandt
> rytmen
>
> > I ovnen ved 150° i mindst 8-9 minutter - de flyder ikke ud.
> >
> > Hvordan kommer man nemmest smeltet chokolade på? jeg stod med en
> > bagepensel....
>
> Startede jeg også med - men skiftede hurtigt metode til at tage fat i
> bunden og dyppe dem i den smeltede chokolade - dog fik de lige et tykt
> lag nok til min smag.
>
> > Kommentarer udbedes, tak.
>
> Næste gang vil jeg søge efter de svenske
> <
http://www.google.com/search?lr=lang_sv&cr=&q=Gr%C3%
> A4ddbullar&hl=da&ie=UTF8&oe=UTF8>
> Dem jeg lavede da jeg gik i skole var ikke helt så
> vammelt-søde som dem jeg lavede sidste gang.
>
>
> --
> Annika Pedersen & Chili
>
http://annika.dk
>
http://minihunden.dk