/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Julesnaps
Fra : Niels Wang Hansen


Dato : 09-10-02 11:45

Jeg kan ikke finde min opskrift på den julesnaps der har været postet
her,jeg tror det var sidste år ,og der var noget med der skal være 40 af
hver del.
Kan nogen hjælpe.


M.v.h
Niels Wang Hansen

 
 
Knud Winckelmann (09-10-2002)
Kommentar
Fra : Knud Winckelmann


Dato : 09-10-02 12:15

Således skrev Niels Wang Hansen <nilswang@worldonline.dk> i
dk.kultur.mad+drikke Wed, 09 Oct 2002 12:44:34 +0200:

>Jeg kan ikke finde min opskrift på den julesnaps der har været postet
>her,jeg tror det var sidste år ,og der var noget med der skal være 40 af
>hver del.
>Kan nogen hjælpe.

Poul Andersen postede
<news:76ba0q$d0g$1@news-inn.inet.tele.dk>
den 29-12- 1998 og den ser rigtig nok ud:

>Hermed en opskrift på en god julesnaps til næste år, som de fleste kan lide,
>og som til og med er nem at huske:
>
>START: Den 21. oktober, hvis den skal være klar til den 1. december.
>
>OPSKRIFT:
>
>40 kaffebønner
>40 stykker sukker
>40 huller lavet med en kødnål i en hel vasket appelsin
>4 halve stænger vanille.
>
>Det hele lægges i et stort glas, og en flaske 40 % billig vodka hældes over.
>(Brøndum kan også bruges).
>Låg på glasset og (rigtig gættet!) snapsen skal trække i 40 dage.
>Rystes af og til.
>Filtreres gennem kaffefilter og nydes ved stuetemperatur.
>Derefter garanteret ros fra dine gæster!
>
>VH Poul
>


Knud
--
Np: Brian Bromberg - Fooled Ya

KA (09-10-2002)
Kommentar
Fra : KA


Dato : 09-10-02 22:15

Hejsa

Jeg tror da jeg vil kaste mig ud i julesnapsen.
Jeg er bare lidt i tvivl ... 40 stks sukker,
bliver den ikke ret sød ?

Med venlig hilsen
Kirsten
http://hjem.get2net.dk/Jullemor_And






Knud Winckelmann (09-10-2002)
Kommentar
Fra : Knud Winckelmann


Dato : 09-10-02 23:15

Således skrev "KA" <kijea@get2net.dk> i dk.kultur.mad+drikke Wed, 9
Oct 2002 23:14:47 +0200:

>Hejsa
>
>Jeg tror da jeg vil kaste mig ud i julesnapsen.
>Jeg er bare lidt i tvivl ... 40 stks sukker,
>bliver den ikke ret sød ?

Jeg syntes selv at det lyder som en kvalm kombination, men nu er jeg
hellere ikke den store snapsedrikker.

Mon ikke kaffen og spritten tager det værste?

Men lad os det da endelig vide, når den er trukket færdig og du tør
smage på den...

Knud
--
I only please one person per day.
Today is not your day.
Tomorrow isn't looking good either. - Scott Adams

KA (06-12-2002)
Kommentar
Fra : KA


Dato : 06-12-02 15:10


Hejsa

Joh ~ jeg har skam overlevet, og kan anbefale opskriften !
Sukkermængden kan man jo selv justere, alt efter hvor sød man vil have
snapsen. Personlig kan jeg bedst lide den lidt "sprittede" version, og så er
40 sukkerknalder nok lige i overkanten.

MVH
Kirsten
http://hjem.get2net.dk/Jullemor_And



Knud Winckelmann <knud@fabel.dk> wrote in message
news:ao2gqo.3vvfcsf.1@joshua.winck.dk...

> Jeg syntes selv at det lyder som en kvalm kombination, men nu er jeg
> hellere ikke den store snapsedrikker.
>
> Mon ikke kaffen og spritten tager det værste?
>
> Men lad os det da endelig vide, når den er trukket færdig og du tør
> smage på den...






Niels Wang Hansen (12-10-2002)
Kommentar
Fra : Niels Wang Hansen


Dato : 12-10-02 12:34

On Wed, 9 Oct 2002 23:14:47 +0200, "KA" <kijea@get2net.dk> wrote:

>Hejsa
>
>Jeg tror da jeg vil kaste mig ud i julesnapsen.
>Jeg er bare lidt i tvivl ... 40 stks sukker,
>bliver den ikke ret sød ?


Joh den bliver lidt likøragtig med alt det sukker,så vidt jeg husker
halverede jeg også sukkermængden sidst jeg lavede den,så blev den rigtig
god, kan anbefales.


M.v.h
Niels Wang Hansen

KA (13-10-2002)
Kommentar
Fra : KA


Dato : 13-10-02 09:47


Niels Wang Hansen <nilswang@worldonline.dk> wrote in message
> Joh den bliver lidt likøragtig med alt det sukker,så vidt jeg husker
> halverede jeg også sukkermængden sidst jeg lavede den,så blev den rigtig
> god, kan anbefales.

Jeg havde selvfølgelig liiiiiige blandet "snapsen", da din besked tikkede
ind.
Jeg syntes de sukkerknalder jeg havde købt var meget små, så der kom 40
stks. i ... under alle omstændigheder lyder det godt med kaffe/vanille
blandingen, så nu er det bare at vente til december >

MVH
Kirsten
http://hjem.get2net.dk/Jullemor_And




Jakob Strandgaard An~ (13-10-2002)
Kommentar
Fra : Jakob Strandgaard An~


Dato : 13-10-02 12:23

Den smager fortræffelig. Min mor laver den hvert år!!


"KA" <kijea@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:aobgni$6sp$1@sunsite.dk...
>
> Niels Wang Hansen <nilswang@worldonline.dk> wrote in message
> > Joh den bliver lidt likøragtig med alt det sukker,så vidt jeg husker
> > halverede jeg også sukkermængden sidst jeg lavede den,så blev den rigtig
> > god, kan anbefales.
>
> Jeg havde selvfølgelig liiiiiige blandet "snapsen", da din besked tikkede
> ind.
> Jeg syntes de sukkerknalder jeg havde købt var meget små, så der kom 40
> stks. i ... under alle omstændigheder lyder det godt med kaffe/vanille
> blandingen, så nu er det bare at vente til december >
>
> MVH
> Kirsten
> http://hjem.get2net.dk/Jullemor_And
>
>
>



Stig Mogensen (10-10-2002)
Kommentar
Fra : Stig Mogensen


Dato : 10-10-02 19:24

> Jeg kan ikke finde min opskrift på den julesnaps der har været postet
> her,jeg tror det var sidste år ,og der var noget med der skal være 40 af
> hver del.
> Kan nogen hjælpe.

Her er én jeg selv vil lave. Der er ikke 40 af hver del, men den er go'!

1 stang vanilie
15 mandler
1 muskatnød
6 nelliker
3 hele kardemomme
15 hele allehånde

Trækker i Brøndum eller Vodka, i 3 dage og filtreres. Er derefter klar.
Igennem tiderne har jeg eksperimenteret ned rosiner og/eller ovntørrede
appelsinskaller. Det kan den også sagtens klare

Mvh

Stig




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408868
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste