Ja der staar jo i opskriften, at fadet kan staa i koeleskabet natten over,
og da jeg tvivler paa, at det er med henblik paa tiramisu til morgenmad, saa
vil jeg tro det er ok at lave den dagen foer :)
Knus
Pia
PS Vil meget gerne vide, hvordan den bliver. Jeg eeelsker tiramisu, men har
ikke rigtigt fundet en god opskrift endnu.
"ronny" <m11000@hotmail.com> wrote in message
news:anon9q$2ems$1@news.cybercity.dk...
>
http://www.gourmetguiden.dk/opskrifter/opskrift/107/
>
> Lækkert!
> "Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
> news:annopv$1o2q$1@news.cybercity.dk...
> >
> > "ronny" <m11000@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> > news:annon5$1o1c$1@news.cybercity.dk...
> > > Hej alle
> > >
> > > Jeg skal tirsdag spise hos min chef, og skal medbringe desserten. Det
> > bliver
> > > Tiramisu men går det nu an at lave dagen før? Og hvis det ikke kan
> spises
> > > køligt kan man så stille den i ovnen til en lille varmning?
> >
> > Kan du ikke lige bringe din opskrift :)
> >
> > Mvh Thomas
> >
> >
>
>