Thomas Nielsen wrote:
> Hej
>
> Jeg står og skal lave noget mad på en Rachlette gril, og jeg vil
> meget gerne have nogle gode ideer, til hvad jeg kan tilberede.
hej thomas...
når vi spiser rachlette laver jeg altid et stort udvalg, primært fordi jo
større udvalg jo længere sidder man der og hygger sig
jeg lister lige de ting jeg feks har brugt:
fløde harvarti ost ( jeg er til det milde og fede
den smelter rigtig
godt)
venøsteaks af oksekød ( eller tilsvarende af kalvekød.. kan ikke huske hvad
de hedder så) skåret ud i 3-4 stykker
kalkun i strimler eller små stykker
svinekød i strimler eller små stykker
oksekød i strimler eller små stykker
bacon i forholdsvis små stykker
pølser ( evt et lille stykke pølse svøbt i bacon)
mini hakkebøffer
alt kødet kan marineres og krydres for variation....
dertil serveres somregel salat bestående af:
hovedsalat eller iceberg
tomater
agurker
majs
champignong
løg
grøn peber
gulerødder i tynde skiver
og andet man kan lide hvis det ønskes
næsten al tilbehøret undtagen salaten kan smides i en af "skufferne" ristes
lidt, og så lægge en skive ost over og lade den smelte... det er RIGTIG
lækkert at hælde den masse over et stykke kød....
og naturligvis serveres der også flutes eller ciabattabrød med smør til....
og rødvin eller hvidvin*G*
husk at sørge for lange træpinde til at vende maden med
--
Knus Sabina
www.MandeZonen.dk
Danmarks førende mandeportal.