/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Culotte
Fra : Niels Wang Hansen


Dato : 02-10-02 19:47

Er der ikke nogen der har et forslag til tilbehør til en culottesteg,og
sig ikke flødekartofler og bønner det har jeg lavet (alt) for tit,nu vil
jeg jo gerne prøve at forny mig.


M.v.h
Niels Wang Hansen

 
 
Trine Kornum Christi~ (02-10-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 02-10-02 19:47

Niels Wang Hansen <nilswang@worldonline.dk> writes:

> Er der ikke nogen der har et forslag til tilbehør til en culottesteg,og
> sig ikke flødekartofler og bønner det har jeg lavet (alt) for tit,nu vil
> jeg jo gerne prøve at forny mig.

Hvad med halve, bagte kartofler og ratatouille, hvordan man så staver
det?

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland

Kristina Søndergaard (02-10-2002)
Kommentar
Fra : Kristina Søndergaard


Dato : 02-10-02 20:46


"Niels Wang Hansen" <nilswang@worldonline.dk> skrev i en meddelelse:
> Er der ikke nogen der har et forslag til tilbehør til en culottesteg,og
> sig ikke flødekartofler og bønner det har jeg lavet (alt) for tit,nu vil
> jeg jo gerne prøve at forny mig.

Hej Niels,
vi laver ofte frisk pasta med avocadocreme til - det er simpelthen så nemt,
men smager helt fantastisk:
Blend avocado med hvidløg, tilsæt lidt fløde, så cremen får en passende
konsistens, smag til med salt og peber og varm den langsomt op.
Kog din pasta og vend den i cremen.
Hertil plejer vi så at lave en variation af de klassiske bønner - vi kommer
(helst friske) grønne bønner i en gryde med lidt olie og hakket hvidløg og
tager gryden af varmen, inden bønnerne mister deres sprødhed. Det smager
også lækkert at tilsætte et par friske hakkede tomater.

/Kristina



Nette (02-10-2002)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 02-10-02 23:33


"Niels Wang Hansen" wrote

> Er der ikke nogen der har et forslag til tilbehør til en culottesteg,og
> sig ikke flødekartofler og bønner det har jeg lavet (alt) for tit,nu vil
> jeg jo gerne prøve at forny mig.

Hvad med Hasselbach kartofler, og en tynd opbagt brun sovs af stegesky samt
kartoffelvand?

Nette



Bettina Madsen (03-10-2002)
Kommentar
Fra : Bettina Madsen


Dato : 03-10-02 14:11


> Er der ikke nogen der har et forslag til tilbehør til en culottesteg,og
> sig ikke flødekartofler og bønner det har jeg lavet (alt) for tit,nu vil
> jeg jo gerne prøve at forny mig.

Her en opskrift fra Kræftens bekæmpelse på
ovnbagte rodfrugter/grønsager

Rodfrugter i fad

Til 4 personer

Syltede rødbeder er den alt dominerende måde at spise rødbeder
på lige så længe, man har dyrket rød-beder i Danmark - men rødbeder
er meget mere. Rødbeder og rodfrugter hører med til efterår
og vinter. Prøv dem sammen som her bagt i ovn i bouillon.

Grønsager i tern:
300 g rødbeder
200 g kartofler
200 g selleri
2 løg
2 gulerødder
20 g smør
3 dl bouillon
2 fed hakket hvidløg
1/2 bdt. hakket persille

Tænd ovnen på 200°. Smør et ildfast fad med høj kant med lidt
af smørret. Fordel grønsager og hvidløg i fadet, hæld bouillon
ved og fordel resten af smørret over. Drys med salt og peber,
sæt fadet i ovnen og bag det ca. 1 time eller til grønsagerne
er møre. Vend grønsagerne et par gange undervejs så væden fordeles,
og det øverste lag ikke bliver tørt. Prøv at smage på en rødbedetern,
for at se om den er mør, rødbeder skal have længst tid. (Drys
retten med persille ved servering)

Grønsager pr. person: ca. 225 g








Niels Wang Hansen (04-10-2002)
Kommentar
Fra : Niels Wang Hansen


Dato : 04-10-02 13:02


>
>Rodfrugter i fad

Lyder spændende ,den prøver jeg,tusind tak.

M.v.h
Niels Wang Hansen

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408868
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste