|
| Culotte Fra : Niels Wang Hansen |
Dato : 02-10-02 19:47 |
|
Er der ikke nogen der har et forslag til tilbehør til en culottesteg,og
sig ikke flødekartofler og bønner det har jeg lavet (alt) for tit,nu vil
jeg jo gerne prøve at forny mig.
M.v.h
Niels Wang Hansen
| |
Trine Kornum Christi~ (02-10-2002)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 02-10-02 19:47 |
|
Niels Wang Hansen <nilswang@worldonline.dk> writes:
> Er der ikke nogen der har et forslag til tilbehør til en culottesteg,og
> sig ikke flødekartofler og bønner det har jeg lavet (alt) for tit,nu vil
> jeg jo gerne prøve at forny mig.
Hvad med halve, bagte kartofler og ratatouille, hvordan man så staver
det?
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland
| |
Kristina Søndergaard (02-10-2002)
| Kommentar Fra : Kristina Søndergaard |
Dato : 02-10-02 20:46 |
|
"Niels Wang Hansen" <nilswang@worldonline.dk> skrev i en meddelelse:
> Er der ikke nogen der har et forslag til tilbehør til en culottesteg,og
> sig ikke flødekartofler og bønner det har jeg lavet (alt) for tit,nu vil
> jeg jo gerne prøve at forny mig.
Hej Niels,
vi laver ofte frisk pasta med avocadocreme til - det er simpelthen så nemt,
men smager helt fantastisk:
Blend avocado med hvidløg, tilsæt lidt fløde, så cremen får en passende
konsistens, smag til med salt og peber og varm den langsomt op.
Kog din pasta og vend den i cremen.
Hertil plejer vi så at lave en variation af de klassiske bønner - vi kommer
(helst friske) grønne bønner i en gryde med lidt olie og hakket hvidløg og
tager gryden af varmen, inden bønnerne mister deres sprødhed. Det smager
også lækkert at tilsætte et par friske hakkede tomater.
/Kristina
| |
Nette (02-10-2002)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 02-10-02 23:33 |
|
"Niels Wang Hansen" wrote
> Er der ikke nogen der har et forslag til tilbehør til en culottesteg,og
> sig ikke flødekartofler og bønner det har jeg lavet (alt) for tit,nu vil
> jeg jo gerne prøve at forny mig.
Hvad med Hasselbach kartofler, og en tynd opbagt brun sovs af stegesky samt
kartoffelvand?
Nette
| |
Bettina Madsen (03-10-2002)
| Kommentar Fra : Bettina Madsen |
Dato : 03-10-02 14:11 |
|
> Er der ikke nogen der har et forslag til tilbehør til en culottesteg,og
> sig ikke flødekartofler og bønner det har jeg lavet (alt) for tit,nu vil
> jeg jo gerne prøve at forny mig.
Her en opskrift fra Kræftens bekæmpelse på
ovnbagte rodfrugter/grønsager
Rodfrugter i fad
Til 4 personer
Syltede rødbeder er den alt dominerende måde at spise rødbeder
på lige så længe, man har dyrket rød-beder i Danmark - men rødbeder
er meget mere. Rødbeder og rodfrugter hører med til efterår
og vinter. Prøv dem sammen som her bagt i ovn i bouillon.
Grønsager i tern:
300 g rødbeder
200 g kartofler
200 g selleri
2 løg
2 gulerødder
20 g smør
3 dl bouillon
2 fed hakket hvidløg
1/2 bdt. hakket persille
Tænd ovnen på 200°. Smør et ildfast fad med høj kant med lidt
af smørret. Fordel grønsager og hvidløg i fadet, hæld bouillon
ved og fordel resten af smørret over. Drys med salt og peber,
sæt fadet i ovnen og bag det ca. 1 time eller til grønsagerne
er møre. Vend grønsagerne et par gange undervejs så væden fordeles,
og det øverste lag ikke bliver tørt. Prøv at smage på en rødbedetern,
for at se om den er mør, rødbeder skal have længst tid. (Drys
retten med persille ved servering)
Grønsager pr. person: ca. 225 g
| |
Niels Wang Hansen (04-10-2002)
| Kommentar Fra : Niels Wang Hansen |
Dato : 04-10-02 13:02 |
|
>
>Rodfrugter i fad
Lyder spændende ,den prøver jeg,tusind tak.
M.v.h
Niels Wang Hansen
| |
|
|