[Nette | Sun, 6 Oct 2002 02:01:51 +0200]
>Kan jeg låne din kæreste et par weekender? *G*
Ikke tale om :) Men basalt set, kan han jo sagtens overkomme det; jeg
har sat ovnen til at tænde på det rette tidspunkt, så han skal bare stå
op, sætte pladen i ovnen og tage den ud ca. 20 minutter senere.
>Langtidshævning giver også en bedre smag, og specielt hvis det er rasket i
>et svaleskab. Har desværre kun køleskab her
Well, du må have et koldt værelse i huset, hvor der ikke er tændt for
varmem, og i ca. ½ af året er temperaturen dér perfekt for koldhævning
af boller og brød?
>Kan nu godt ælte en mørdej på et par minutter og så spare den opvask*G*
Jamen, umindelige mængder af småkager til jul, joeh :)
>> Well, jeg må indrømme at jeg ER en uhelbredelig perfectionist, når det
>> kommer til brød!
>Tro mig, det er jeg også.... Er man simpelthen nød til at være, hvis man vil
>gøre sig gældende indenfor bagerfaget*G*
Ikke for at være perfid... men, jeg kender et par bagere der forlængst
har droppet at være perfektionist og blot bruger den færdige brødblandig
deres leverandør foreslår :(
>> Just did - den største der var at få...
>Hvad mærke? Sådan...af ren nysgerrighed???
Bosch (Concept 7000) - min meget trofaste foodprocessor var en Bosch, og
jeg skulle bruge et "dyr" med den største skål, og denne er 7 liter,
såeh...
>*LOL* og så står de og kører samtidig..Jeg kan lige se det for mig*GG*
Jamen, det GØR de da. Den lille knuser hørfrø m.m. og giver videre til
den store der så laver brød m.m. :)
René
www.rene.hjorth.com
&
www.lowcarb.dk