/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Grillpande
Fra : Anders Nielsen


Dato : 26-09-02 13:22

Hej

Hvordan opnår man det bedste resultat når man bruger en grillpande? Har
forsøgt mig med lidt kalkun- og kyllingekød. Det smager godt nok, men jeg
synes det hænger lige lovligt meget fast i rillerne på panden!

Nogle gode tips til hvordan jeg undgår mit kød bliver flosset?

Og gode idéer til hvad jeg kunne komme på grillpanden modtages også meget
gerne.

Mvh
Anders



 
 
lcj@wanadoo.dk (26-09-2002)
Kommentar
Fra : lcj@wanadoo.dk


Dato : 26-09-02 14:05

On Thu, 26 Sep 2002 14:21:47 +0200, "Anders Nielsen" <tox@xot.denmark>
wrote:


>Hvordan opnår man det bedste resultat når man bruger en grillpande? Har
>forsøgt mig med lidt kalkun- og kyllingekød. Det smager godt nok, men jeg
>synes det hænger lige lovligt meget fast i rillerne på panden!

Panden skal være brandvarm inden du lægger noget på


>Og gode idéer til hvad jeg kunne komme på grillpanden modtages også meget
>gerne.

alt kød, fisk, fjerkræ, grøntsager, frugt og brød

mig (26-09-2002)
Kommentar
Fra : mig


Dato : 26-09-02 14:10

Er det det samme som sker når man steger frikadeller? Altså at panden ganske
enkelt ikke er varm nok og frikadellerne så hænger i.


<lcj@wanadoo.dk> skrev i en meddelelse
news:2b16pu08sbimcbs3s5bdu6bf6reic1gu0v@4ax.com...
> On Thu, 26 Sep 2002 14:21:47 +0200, "Anders Nielsen" <tox@xot.denmark>
> wrote:
>
>
> >Hvordan opnår man det bedste resultat når man bruger en grillpande? Har
> >forsøgt mig med lidt kalkun- og kyllingekød. Det smager godt nok, men jeg
> >synes det hænger lige lovligt meget fast i rillerne på panden!
>
> Panden skal være brandvarm inden du lægger noget på
>
>
> >Og gode idéer til hvad jeg kunne komme på grillpanden modtages også meget
> >gerne.
>
> alt kød, fisk, fjerkræ, grøntsager, frugt og brød



Thïngmand (27-09-2002)
Kommentar
Fra : Thïngmand


Dato : 27-09-02 08:23

> Nogle gode tips til hvordan jeg undgår mit kød bliver flosset?

Panden skal, som der bliver nævnt, være brandvarm og kødet skal først vendes
når rillerne i kødet er forkullet (sorte) - bare rolig, kullet bliver
siddende på panden



Henrik Vest (27-09-2002)
Kommentar
Fra : Henrik Vest


Dato : 27-09-02 11:11


Anders Nielsen <tox@xot.denmark> skrev
> Hvordan opnår man det bedste resultat når man bruger en grillpande? Har
> forsøgt mig med lidt kalkun- og kyllingekød. Det smager godt nok, men jeg
> synes det hænger lige lovligt meget fast i rillerne på panden!
> Nogle gode tips til hvordan jeg undgår mit kød bliver flosset?
> Og gode idéer til hvad jeg kunne komme på grillpanden modtages også meget
> gerne.

Jeg lærte for nyelig af en kok, at grillpander af støbejern egner
sig bedst til kød og fisk og ditto pander af aluminium var gode
til grøntsager.

Aluminium blev afkølet hvis der blev lagt "koldt" kød på, hvor-
imod støbejern holdt temperaturen og dermed evnede at lukke
porerne på kødet bedre...
--
mvh
Henrik V. hallo_derude@hotmail.com



Casper Kvan Clausen (27-09-2002)
Kommentar
Fra : Casper Kvan Clausen


Dato : 27-09-02 12:19

Anders Nielsen <tox@xot.denmark> wrote:
> Hvordan opnår man det bedste resultat når man bruger en grillpande? Har
> forsøgt mig med lidt kalkun- og kyllingekød. Det smager godt nok, men jeg
> synes det hænger lige lovligt meget fast i rillerne på panden!

Det er vigtigt at kødet er tørt når det kommes på panden. Sørg for at duppe
det grundigt af med køkkenrulle.

- Kvan.

Anders Nielsen (27-09-2002)
Kommentar
Fra : Anders Nielsen


Dato : 27-09-02 13:30

Jeg siger tak for venligheden og for den store hjælpsomhed der er i denne
gruppe.

Tak for hjælpen

Anders



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408868
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste