/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
marengs igen
Fra : Anders Hansen


Dato : 30-08-02 06:37

Hej NG

Lige et lille spørgsmål til. Hvorfor er der nogen opskrifter på marengs,
hvor man skal putte en smule eddike i ?

Venligst Henriette



 
 
Inger Pedersen (30-08-2002)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 30-08-02 07:21


"Anders Hansen" <andersh@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:3d6f047f$0$186$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej NG
>
> Lige et lille spørgsmål til. Hvorfor er der nogen opskrifter på marengs,
> hvor man skal putte en smule eddike i ?
>
> Venligst Henriette
>
>
For at den ikke skal blive brun under bagningen, men forblive hvid.

Hilsen Inger



Anders Hansen (30-08-2002)
Kommentar
Fra : Anders Hansen


Dato : 30-08-02 08:37

Tak

Henriette
"Inger Pedersen" <inger@pedersen.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3d6f0edb$0$150$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> "Anders Hansen" <andersh@privat.dk> skrev i en meddelelse
> news:3d6f047f$0$186$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Hej NG
> >
> > Lige et lille spørgsmål til. Hvorfor er der nogen opskrifter på marengs,
> > hvor man skal putte en smule eddike i ?
> >
> > Venligst Henriette
> >
> >
> For at den ikke skal blive brun under bagningen, men forblive hvid.
>
> Hilsen Inger
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177508
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408576
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste