Min mor bruger ylette, en smule a38, løg og purløg. samt friske tomater,
salt/peber og evt eddike.
"Tina Nilsson" <tina_nilsson@subdimension.com> wrote in message
news:ahj7li$7ce$1@sunsite.dk...
> Hej Gitte,
>
> Jeg ved godt at svaret kommer lidt sent, men I får sikkert lyst til
> kartoffelsalat på et andet tidspunkt igen. Hvis jeg skal lave en
fedtfattigt
> kartoffelsalat så laver jeg en god olie-eddikedressing, men sparer på
olien
> og kommer lidt vand i istedet for. Jeg søder den med sød fransk sennep og
> spicer den op med masser af purløg, den må godt "nappe" lidt af eddiken
for
> kartoflerne suger godt. Jeg kommer kartoflerne lune i og spiser den først
> når den er kold, altså lidt marineret agtig kartoffelsalat. Jeg synes det
> smager pragtfuldt og er et godt alternativ til det fedtfattige køkken.
>
> Hilsen Tina
> "Gitte Madsen" <gitte_madsen@hotmail.com> wrote in message
> news:3d392593$0$13970$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Hej alle medskrumpere.
> >
> > Vi kunne godt tænke os at spise en dejlig kartoffelsalat i aften, men da
> vi
> > er på skrump skal den være meget fedtfattig. Hvis man bruger mayonnaise
og
> > creme fraiche er det jo ingen kunst at få den til at smage, men er der
> nogle
> > der kender et godt alternativ? Den skal være meget kalorielet, og må
ikke
> > smage "syrnet".
> >
> > Håber på nogle gode svar inden butikkerne lukker
> >
> > Hilsen
> >
> > Gitte & Bo
> >
> >
>
>