Sebastian Løck wrote:
> Efterhånden vinder det mere og mere frem i takt med at folk
> bliver mere og mere fedtforskrækket.
LOL, tak.
Problemet er at "folk" ikke kan finde ud at sætte deres mad sammen.
Et godt måltid , OGSÅ selv om fedt % er over hvad der bliver anbefalet , er ikke
noget problem , man skal bare ikke gøre det HVER dag.
Hvis kødet / sovsen , er lidt fed , så spis salat / brød til ,IKKE det forban... frosne
brød man kan købe i poser . lav en god dej, med lidt gær, dagen i forvejen , ind i køleskabet ,
efter det er bagt, ohhhh , det er godt, langtidshævning er SÅ godt.
>
> Jeg mener ikke at fromage frais skal bruge som erstattning til
> nogetsomhelst, men dens egen friske smag skal udnyttes.
>
> Prøv at blande det med purløg, salt og peber - og så på et stykke
> rugbrød.
>
> Jeg lærte f.x. fra min bedste at torskerognssalat er en blanding af
> kvark og torskerogn, lidt citron salt og peber til.
>
> hilsen
> Sebastian
Ole Mogensen