Hej NG.
Jeg har en udmærket gas-grill af amerikansk oprindelse, og der kan til dens
storebrødre anskaffes en røgbox, så der kan tilføjes røgsmag til det
grillede.
Er der nogen her i NG der har praktiske efaringer hermed, som er villig til
at dele ud deraf? (spekulationer og teori er jeg mindre interesseret i!)
En metalæske med huller (eller en alufoliepakke) og med røgspåner i, kan
anbringes over "flavourizer" stængerne i venstre side, hvor der brænder en
sagte række flammer til at tænde brænder 2 med, og det ryger da pænt ved
forsøg, men jeg synes det giver for lidt.....
Spånerne skal vandes igennem før brug...hvorfor?
(Tør røg giver bedre smag end fugtig røg, er mit indtryk)
Røgboxen indeholder desuden et vandkammer...hvorfor?
The back yard heroes.....med greb om grill bøfferne og røgsmuldet...lad
venligst erfaringen rulle!
på forhånd tak.
Mvh H.
|