Jeg er også helt ny, hvad angår tofu... og i går prøvede jeg så at grille et
stykke. Jeg marinerede det først i soyasovs og vendte det i rasp (tænkte, at
det måske kunne biddrage med lidt sprødhed), og det smagte nærmest som en
kyllette... Ikke en mundfuld himmel, men det var da betydeligt bedre end
frygtet
Jeg har fornemmelsen af, at tofu kræver en god opskrift eller laaang tids
øvelse, for indtil nu er det ikke rigtig lykkedes mig at få en særlig god
smagsoplevelse ud af det.
Tidligere har jeg prøvet at skære tofuen i tern og marinere den i soyasovs
(u-kreativt, jeg ved det) for herefter at stege den i wokken. Det smagte
rent ud sagt rædsomt...
Så... jeg hungrer også efter hjælp, hvad tofuen angår.
PS: Min tofu er købt i "sundhedskost" i Aalborg, og den er ret fast og
vakuum-pakket.
Maria Pedersen" <mariaped@worldonline.dk> wrote in message
news:N7JM8.28810$N46.1012506@news010.worldonline.dk...
> Du ruger tofu istedet for kød, til alt, du bruger soya mælken/vallen
istedet
> for mælk
> men du behøver ikke at købe den, du kan selv lave den, opskrift følger en
af
> dagene.
> Skal nok finde nogle opskrifter for tofu rette
>
> Hilsen
> Maria
> "ottesen" <ottesenSpAM-MIG-IkKE@sol.dk> wrote in message
> news:adsr37$ihv$1@sunsite.dk...
> > Hej!
> > Jeg har lige været nede i den asiatiske butik og købte bl.a. tofu. Jeg
> > har aldrig prøvet at tilberede tofu før. Er der nogen der har nogen goe
> > idéer til tilberedningen samt til hvad jeg kan spise til?
> >
> > /ottesen
> >
> >
>
>