Hmm ser da meget fornuftigt ud, men mon ikke bager-kim har glemt at skrive
at det skal være pasteuiriserede æggehvider man skal bruge.
Sorry- Jeg skriver det kun fordi der er mange der glemmer hvor farligt
salmonella er, og det kan man altså få både fra rå ægge blommer og hvider,
da det sidder på skallen af ægget.
Så med mindre man varmer ægge delen op til over 75 grader, er der altså en
riciko, og det ville da være for trist hvis ens sommer blev smadret på grund
af en salmonella forgiftning ikke
Hilsen
Maria
"Lars Lienhøft Larsen" <lars.lienhoeft.larsen@mail.dk> wrote in message
news:3d01c11e$0$2773$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> "Andrew" <andvalen@post.tele.dk> skrev i en meddelelse
>
> > Hvordan lyder opskriften på GUF, det der LÆKRE lyserøde stads man kommer
> > oven på en isvaffel!
>
>
www.bager-kim.dk men hvis du bruger den med husblas kan du godt nøjes med
> lidt mindre sukker og lidt mindre husblas. Jeg prøvede selv begge
opskrifter
> i går!
> Mvh. Larsen
>