|
| Hvid Castello? Fra : Helle Ansine Jensen |
Dato : 06-06-02 09:19 |
|
Hej
Jeg er blevet den lykkelige ejer af en hvid castello-ost, men jeg ved ikke,
hvad jeg dog kan bruge den til. Jeg søgte efter opskrifter på nettet, men
jeg kunne kun finde nogen med gorgonzola. Kan man bruge castello i stedet
for? Eller er der nogen, der har en god opskrift på noget med castello?
Helle.
| |
Jens (06-06-2002)
| Kommentar Fra : Jens |
Dato : 06-06-02 14:38 |
|
"Helle Ansine Jensen" <ansine@mail1.stofanet.dk> wrote in
news:3cff1bad$0$14581$ba624c82@nntp01.dk.telia.net:
> Hej
>
> Jeg er blevet den lykkelige ejer af en hvid castello-ost, men jeg ved
> ikke, hvad jeg dog kan bruge den til.
Prøv den på rundstykket på søndag, det er ikke så værst. Eller endnu bedre,
byt den til en blå castello (eller køb en) og prøv DEN på rundstykket. Det
er en himmelsk mundfuld og meget vanedannende. Den har helt sin egen smag,
slet ikke som danablue, gorgonsola eller andre blåskimmeloste. Den er ikke
stærk overhovedet. Tag den ud af køleskabet et par timer før den skal
bruges. Den hvide er der ikke så meget smag i.
/Jens
| |
Klaus Alexander Seis~ (06-06-2002)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 06-06-02 17:14 |
|
Jens skrev:
> byt den til en blå castello (eller køb en) og prøv DEN på
> rundstykket.
Eller på hjemmebagt rugbrød og med friskkværnet peber på.
// Klaus
--
><> vandag, môre, altyd saam
| |
Jens (07-06-2002)
| Kommentar Fra : Jens |
Dato : 07-06-02 08:49 |
|
Klaus Alexander Seistrup skrev:
> Jens skrev:
>
>> byt den til en blå castello (eller køb en) og prøv DEN på rundstykket.
>
> Eller på hjemmebagt rugbrød og med friskkværnet peber på.
>
Det lyder rigtig lækkert, så nu nu jeg se om jeg kan finde ud af at bage
rugbrød.....
/Jens
| |
S. B. [8000] (07-06-2002)
| Kommentar Fra : S. B. [8000] |
Dato : 07-06-02 14:55 |
|
"Helle Ansine Jensen" <ansine@mail1.stofanet.dk> wrote in message
news:3cff1bad$0$14581$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
> Hej
>
> Jeg er blevet den lykkelige ejer af en hvid castello-ost, men jeg ved
ikke,
> hvad jeg dog kan bruge den til. Jeg søgte efter opskrifter på nettet, men
> jeg kunne kun finde nogen med gorgonzola. Kan man bruge castello i stedet
> for? Eller er der nogen, der har en god opskrift på noget med castello?
>
> Helle.
>
kender ikke smagsforskellen på den hvide og den blå, byt den til en blå og
brug den i sovsen.
/Søren
| |
Svend Andersen (07-06-2002)
| Kommentar Fra : Svend Andersen |
Dato : 07-06-02 15:57 |
|
sfb@privat.dk writes:
>kender ikke smagsforskellen på den hvide og den blå, byt den til en blå og
>brug den i sovsen.
Hvis ikke du kender smagsforskellen hvordan pokker kan du så anbefale at
bytte den væk
hilsen Svend A
| |
|
|