/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Spinatboller
Fra : Vanillepigen


Dato : 04-06-02 13:37

Hej alle,
er der nogle af jer der ligger inde med en opskrift på spinatboller?
Altså hvor spinaten er rørt i dejen fremfor at ligge ovenpå bollen.

På forhånd mange tak, Kristine Pedersen.

--
Kristine Pedersen
Redaktør på www.MandeZonen.dk
Vi har brug for nye skribenter,
så hvis du har lyst - skriv!




 
 
Kim Juul (04-06-2002)
Kommentar
Fra : Kim Juul


Dato : 04-06-02 15:44


"Vanillepigen" <kristine@FJERNDETTEgazel.dk> skrev i en meddelelse
news:adic32$khq$1@sunsite.dk...
> Hej alle,
> er der nogle af jer der ligger inde med en opskrift på spinatboller?
> Altså hvor spinaten er rørt i dejen fremfor at ligge ovenpå bollen.
>
> På forhånd mange tak, Kristine Pedersen.


--
Kim Juul
----------------

Spinatboller

Antal: 10

Ingredienser:

5 dl. lunkent vand
1 dl. surmælk (tykmælk)
25 g gær
1 spsk. sukker
3 tsk salt
2 tsk reven muskatnød
200 g hakket spinat (frossen)
ca. 1 kg hvedemel



Fremgangsmåde:
Væsken blandes i en stor skål. Gær, sukker, salt, muskat og den optøede
spinat røres ud heri.
Rør melet i lidt ad gangen. Der skal så meget mel i, at dejen slipper
skålens kanter. Det er vigtigt, at der ikke kommer for meget mel i dejen.
Dejen skal kunne røres med en grydeske.
Dejens overflade drysses med lidt mel, og skålen dækkes med et klæde.
Dejen skal nu hæve til dobbelt størrelse ca. 1½ time ved stuetemperatur.
Luften røres ud af dejen med en grydeske. Er dejen for klistret, tilsættes
mere mel.
Med en ske lægges en passende portion dej på en plade med bagepapir.
Bollerne skal være store og ikke nødvendigvis velformede.
Bollerne efterhæver til dobbelt størrelse ca. ½ time.
Bages i en 225 C varm ovn i 20-25 min.


--
Kim Juul
----------------
bager-kim@mail.dk
Besøg min side om bager og konditorfaget
www.bager-kim.dk



Vanillepigen (20-06-2002)
Kommentar
Fra : Vanillepigen


Dato : 20-06-02 12:05

"Kim Juul" <kim-juul@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3cfcd1bf$0$47947$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...

> Spinatboller

[snip]
Tak skal du have.

med venlig hilsen Kristine.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408869
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste