|
| fisk og grill Fra : rasmus carlsen |
Dato : 30-05-02 21:31 |
|
Neh NG,
Nogen der har gode forslag til fisk på grillen?
Vi er 4 personer og vi skal være mætte og vi har ikke økonomiske
vanskligheder ...
ras
| |
Martin Andersen (30-05-2002)
| Kommentar Fra : Martin Andersen |
Dato : 30-05-02 22:20 |
|
Grillet sværdfisk! det smager rigtig godt med pommes frites og en græsk
salat med masser af olivenolie, jeg har lige været på ferie i Grækenland og
det smagte rigtig godt, lidt hen i retning af bøfsmag.
Grillet blæksprutte er også godt, men smagen er lidt mere hen i retning af
rejer...ris og grøn salat der til
"rasmus carlsen" <rasmus.carlsen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3cf68c46$0$8942$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Neh NG,
>
> Nogen der har gode forslag til fisk på grillen?
> Vi er 4 personer og vi skal være mætte og vi har ikke økonomiske
> vanskligheder ...
>
> ras
>
>
| |
netper (30-05-2002)
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 30-05-02 22:30 |
| | |
Lars Lienhøft Larsen (30-05-2002)
| Kommentar Fra : Lars Lienhøft Larsen |
Dato : 30-05-02 22:57 |
|
smørfisk!! smager fantastisk godt!
mvh. Larsen
| |
Trine Kornum Christi~ (31-05-2002)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 31-05-02 10:06 |
|
"rasmus carlsen" <rasmus.carlsen@tdcadsl.dk> writes:
> Nogen der har gode forslag til fisk på grillen?
> Vi er 4 personer og vi skal være mætte og vi har ikke økonomiske
> vanskligheder ...
En hel laks, bare rens den og smid den på grillen. Den skal have en øl
på hver side, som vi plejer at sige. Det betyder ca. 30 minutter på
den ene side og 30 minutter på den anden. Spises med en god
agurkesalat, nye kartofler og hollandaisesovs.
Alt efter hvem man er så passer en laks på 1,5 kg ca. til 4
personer. Hvis man ikke grovæder som vi gør, så kan man evt. lave
souffle dagen efter. Det er også rigtig godt.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
| |
Flemming (31-05-2002)
| Kommentar Fra : Flemming |
Dato : 31-05-02 10:43 |
|
Grillet Tun steaks
mariner tunen i en blanding af olivenolie og citronsaft et par timer, drys
med salt og peber og grill dem et par min på hver side.
Pak skiveskåret tomat, løgringe, grøn peberfrugt, oregano, salt og peber og
en skive frisk feta i staniol og grill det ligeledes - det er fantastisk
tilbehør ( kan dog også laves i ovnen hvis grillen skulle være for lille)
halve grillede kartofler med kryddersmør og selvfølgelig friske flutes..
Velbekomme
M.v.h. Gitte Jahns
| |
rasmus carlsen (31-05-2002)
| Kommentar Fra : rasmus carlsen |
Dato : 31-05-02 11:54 |
|
"Flemming" <fl.jahns@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:ad7giv$156g$1@news.cybercity.dk...
> Grillet Tun steaks
> mariner tunen i en blanding af olivenolie og citronsaft et par timer, drys
> med salt og peber og grill dem et par min på hver side.
> Pak skiveskåret tomat, løgringe, grøn peberfrugt, oregano, salt og peber
og
> en skive frisk feta i staniol og grill det ligeledes - det er fantastisk
> tilbehør ( kan dog også laves i ovnen hvis grillen skulle være for lille)
> halve grillede kartofler med kryddersmør og selvfølgelig friske flutes..
> Velbekomme
> M.v.h. Gitte Jahns
>
mange tak ... jeg smider en håndfuld store tunbøffer på grillen!
ras
| |
Mich. Ottosen (01-06-2002)
| Kommentar Fra : Mich. Ottosen |
Dato : 01-06-02 22:22 |
|
rasmus carlsen <rasmus.carlsen@tdcadsl.dk> wrote:
> mange tak ... jeg smider en håndfuld store tunbøffer på grillen!
> ras
Kære Rasmus
Så nåede jeg det ikke. Men måske kan du bruge mit råd en anden gang?
Jeg er enig med de andre 'ovenfor' om deres forslag, men jeg vil gerne
slå et slag for sildehaj. Det skæres ud som 'kotelletter' og er særdeles
velegnede. Stykkerne kan også pandesteges. Det er utroligt velsmagende.
Men OK: fisk på grill-spørgsmålet, kan næsten besvares med: Al slags
fisk kan grilles, men behandlingen (varmen og stegetiden) er nok
forskellig.
Du skrev i dit oprindelige indlæg:
> Vi er 4 personer og vi skal være mætte og vi har ikke økonomiske
> vanskligheder ...
Øh, er der et misforhold mellem din email-adresse og din opholdsadresse?
--
Med venlig hilsen,
Mich. Ottosen
| |
rasmus carlsen (02-06-2002)
| Kommentar Fra : rasmus carlsen |
Dato : 02-06-02 13:37 |
|
"Mich. Ottosen" <mich.ottosen@post5.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:1fd4dii.1o0jncq3soeyxN%mich.ottosen@post5.tele.dk...
> rasmus carlsen <rasmus.carlsen@tdcadsl.dk> wrote:
>
> > mange tak ... jeg smider en håndfuld store tunbøffer på grillen!
> > ras
>
> Kære Rasmus
> Så nåede jeg det ikke. Men måske kan du bruge mit råd en anden gang?
> Jeg er enig med de andre 'ovenfor' om deres forslag, men jeg vil gerne
> slå et slag for sildehaj. Det skæres ud som 'kotelletter' og er særdeles
> velegnede. Stykkerne kan også pandesteges. Det er utroligt velsmagende.
>
> Men OK: fisk på grill-spørgsmålet, kan næsten besvares med: Al slags
> fisk kan grilles, men behandlingen (varmen og stegetiden) er nok
> forskellig.
>
> Du skrev i dit oprindelige indlæg:
>
> > Vi er 4 personer og vi skal være mætte og vi har ikke økonomiske
> > vanskligheder ...
>
> Øh, er der et misforhold mellem din email-adresse og din opholdsadresse?
- ikke forstået ...!
ras
| |
Mich. Ottosen (02-06-2002)
| Kommentar Fra : Mich. Ottosen |
Dato : 02-06-02 16:52 |
|
rasmus carlsen <rasmus.carlsen@tdcadsl.dk> wrote:
> > Du skrev i dit oprindelige indlæg:
> >
> > > Vi er 4 personer og vi skal være mætte og vi har ikke økonomiske
> > > vanskligheder ...
> >
> > Øh, er der et misforhold mellem din email-adresse og din opholdsadresse?
>
> - ikke forstået ...!
> ras
Et (dumt?) forsøg på at være morsom: opholdssted .dk og så ingen
økonomiske vanskeligheder ?
--
Med venlig hilsen,
Mich. Ottosen
| |
rasmus carlsen (03-06-2002)
| Kommentar Fra : rasmus carlsen |
Dato : 03-06-02 13:33 |
|
"Mich. Ottosen" <mich.ottosen@post5.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:1fd5nij.1sx4f2s1i85udvN%mich.ottosen@post5.tele.dk...
> rasmus carlsen <rasmus.carlsen@tdcadsl.dk> wrote:
>
> > > Du skrev i dit oprindelige indlæg:
> > >
> > > > Vi er 4 personer og vi skal være mætte og vi har ikke økonomiske
> > > > vanskligheder ...
> > >
> > > Øh, er der et misforhold mellem din email-adresse og din
opholdsadresse?
> >
> > - ikke forstået ...!
> > ras
>
> Et (dumt?) forsøg på at være morsom: opholdssted .dk og så ingen
> økonomiske vanskeligheder ?
>
aaaah på den måde ...ser du så har jeg skam økonomiske problemer ... men
lige præcis denne dag skulle jeg bare sende regningen videre ... he he
ras
| |
Mich. Ottosen (04-06-2002)
| Kommentar Fra : Mich. Ottosen |
Dato : 04-06-02 00:04 |
|
rasmus carlsen <rasmus.carlsen@tdcadsl.dk> wrote:
> aaaah på den måde ...ser du så har jeg skam økonomiske problemer ... men
> lige præcis denne dag skulle jeg bare sende regningen videre ... he he
Det lyder godt. Men vil du love (dig selv) at prøve den omtalte
sildehaj? Du bliver nok ikke skuffet.
--
Med venlig hilsen,
Mich. Ottosen
| |
rasmus carlsen (04-06-2002)
| Kommentar Fra : rasmus carlsen |
Dato : 04-06-02 10:41 |
|
> Det lyder godt. Men vil du love (dig selv) at prøve den omtalte
> sildehaj? Du bliver nok ikke skuffet.
jo da ... jeg køber sildehaj en af dagene.
ras
| |
|
|