Er det konserveringsmidlet der gør hyldeblomstsaften lidt bitter.
Jeg har før lavet det med atamon.
Har for nylig smagt en frossen version, som ikke var bitter (kender ikke
opskriften).
Min opskrift er med citronskiver og vinsyre, kan det måske være årsagen til
det llidt bitre ???
Mette
"netper" <netper.news@kandu.dk> wrote in message
news:rGtI8.6918$N46.409113@news010.worldonline.dk...
> "Axelsen" skrev d. 27-05-02 16:55 dette indlæg :
> > Hej NG
> > Er der nogen som kan hjælpe mig med en god opskrift på
> hyldeblomstsaft?? Jeg
> > har efterhånden ledt længe men forgæves....
> > På forhånd 1000 tak for hjælp/svar
> >
> >
> Hyldeblomstdrik
>
> 20 stk. hyldeblomstklaser
> 2 spsk. citronsyre
> 1 kg. sukker
> 1 liter kogende vand
> 2 citroner, saft og skal heraf
>
> Hyldeblomstklaser, citronsyre, citronsaft og -skal samt sukker blandes
> og overhældes med kogende vand. Stilles koldt og trækker 4-5 dage under
> låg. Sigtes og hældes på flasker. Sæt et par flasker i køleskabet, og
> frys resten ned, f.eks. i rensede mælkekartoner. Så slipper du for at
> bruge konserveringsmidler.
>
> Mvh
>
> Per Klausen
>
>
> --
> Leveret af:
>
http://www.kandu.dk/
> "Vejen til en hurtig løsning"
>